Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Published

on

Για έβδομο συνεχόμενο ματς ο Φωστήρας Ηλιούπολης κατάφερε να παραμείνει αήττητος καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Καματερό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο πόντος αυτός, διατηρεί το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα στην 7η θέση με 24 βαθμούς, ενώ το Καματερό έμεινε στους 22 βαθμούς και στην 8η θέση σε 16 ματς.

Το ματς ήταν ισορροπημένο αφού ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε δεν επέτρεψε στις δυο ομάδες να κάνουν το παιχνίδι τους.

Στην επανάληψη ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Φαρμάκη. Η απάντηση των «νερατζούρι» ήταν άμεση αφού στο 62’ ο Βασιλείου με ωραιο πλασέ έγραψε το τελικό 1-1. Στο 80’ ο Τσικριτέας με κόρνερ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ανδριόλα ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα συνέβη ακριβώς η ίδια φάση με τον ίδιο πρωταγωνιστική.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Αναστασιάδης, Κοντοσταυλος, Τσιριγώτης Κ. (62’ Μπόζα), Τσιριγώτης Β., Τρακόσης, Παναγιωτόπουλος (85’ Θεοδωρόπουλος), Μανάρας, Σπυρόπουλος (75’ Καλογερόπουλος), Βασιλείου, Λέκκας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραϊτης, Χρήστου, Σάχου, Ασωνίτης Β., Μηλλιαράκης, Μπαρδάκης, Φάρος (85’ Τοπάλλι), Φαρμάκης, Τσικριτέας (89’ Νάσκο), Λεπτάκης (70’ λ.τρ. Βουλτσίδης), Σπυρόπουλος.