Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό-Χαϊδάρι 2-0

Published

on

Μετά από έξι αγωνιστικές, το Καματερό επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα απέναντι σε έναν ικανότατο αντίπαλο αφού επικράτησε με 2-0 του Χαϊδαρίου και έφτασε στους 26 βαθμούς και στην 8η θέση τη Νέα Ιωνία. Από την άλλη, το Χαϊδάρι δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 3η θέση. Μόλις στο 20′ ο Καλογερόπουλος μετά από όμορφη κομπίνα έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια το ματς έγινε πιο συναρπαστικό αφού στο 58′ ο Αρβανίτης αποβλήθηκε από τον διαιτητή Περράκη για διαμαρτυρία, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν δίχτυα στο 60′ με τον Σαλαπάτα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 76′ όταν ο Κοντόσταυλος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με τον Σπυρόπουλου στο 85′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με ωραίο πλασέ. Στο 87′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 3-0 όμως το σουτ του Καλογερόπουλο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος)Ανδριόλας, Τσιριγώτης, Λέκκας, Παπαϊωάννου, Τρακόσης, Μπούγιας, Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος , Βασιλείου (73′ Μανάρας), Τσιργιώτης (46′ Κοντόσταυλος), Μποζάς (46′ Σπυρόπουλος).

ΧΑΪΔΑΡΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς) Μίχος, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Ζαγκλής, Αρβανίτης, Ροκάκης (53′ Μουρεζίνης), Κασάπης, Καλαμπαλίκης (72′ Καλαμπαλίκης0, Νούλας (46′ Ρούσα), Σαλαπάτας.