Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Κανένα πρόβλημα για τα Πετράλωνα

Published

on

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, τα Πετράλωνα προκρίθηκαν εκκωφαντικά εις βάρος του Λαρισαϊκού και στην δεύτερη φάση θα αντιμετωπίσουν τον Πλάτωνα εκτός έδρας. Το τελικό 5-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Νωρίς και το 5′ ο Μουρίκης άνοιξε το σκορ μέσα από την περιοχή ενώ στο 20′ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι και ο Παναγιωτάκης το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. Την σκυτάλη πήρε ο Δήμου στο 30′ για το 3-0 και λίγο πριν το ημίχρονο ο Μουρίκης σκοράρει ξανά για το 4-0. Στο δεύτερο μέρος, οι ‘κυανέρυθροι’ δεν άφησαν το γκάζι και σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια με τους Μαρτέκα, δις, και τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Γιώργο Μουρίκη. Το τελικό 5-0 ήρθε από τον Βασίλη Μαρτέκα που τα κατάφερε με την τρίτη προσπάθεια σουτάροντας εκτός περιοχής στο 70′.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Αλεξόπουλος, Κόντης, Μουντράκης, Γεωργακόπουλος, Μακρυγιάννης, Δήμου (75′ Παπανδρέου), Μουρίκης (57′ Κυφωνίδης), Παναγιωτάκης, Μαρτέκας, Παπαδάκης (70′ Κατσιγιάννης), Κρεμμύδας.

Λαρισαϊκός: Καταχανάς, Παραμυθιώτης, Τσούτσης, Ανδρέου (71′ Κυριακόπουλος), Σακκάτος (30′ λ.τρ. Θάνος), Κουσταγκίνι, Γκέργκι, Τουρμάνης, Κοσμάς (59’ Μπελάλης), Μαντατζής, Κώτσης.