Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κανένα πρόβλημα για την Δόξα Βύρωνος στον Ταύρο

Published

on

Έχοντας την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, η Δόξα Βύρωνος επιβλήθηκε εύκολα 3-0 του Αφόβου στο ‘Χάρης Παυλίδης’ του Ταύρου. Οι ‘κυανόλευκοι’ έδωσαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά για ακόμη μία αγωνιστική και συνεχίζουν με στόχο την τριάδα. Στην βαθμολογία, μετρούν 48 βαθμούς στην τρίτη θέση παρέα με τα Σούρμενα, ενώ ο σύλλογος των Σεπολίων παραμένει ουραγός με μόλις τρεις πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Κασσιανός περνώντας και τον Σαμουρίδη, ο οποίος στάθηκε τυχερός δέκα λεπτά νωρίτερα, όταν ο Πλούμης αρχικά και ο Κοτόφ στην συνέχεια σούταραν στο δοκάρι σε μια φάση διαρκείας για τους φιλοξενούμενους. Στο 40′ πραγματοποιήθηκε το 2-0 από τον Κοτόφ ύστερα από σέντρα του Πλούμη εκ των δεξιών και στο 76′ πάλι ο Κασσιανός βρήκε δίχτυα για το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Ψαρίδης Χ., Τζίκας Ε., Δαρσακλής Η.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Σαμουρίδης (75′ Πετρόπουλος), Μυλωνάς, Μιζύρι (46′ Πυλαρινός), Ξούρας Β., Ζώτος, Μήτσος, Λαζανόπουλος, Μπέλιος (80′ Καλογερόπουλος), Γιαννακόπουλος, Σαλίτα, Καρτσωνάκης.

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής (82′ Κουτρόπουλος), Κατσούδας (60′ Μπακέας), Βακερλής Π., Γκουντελίτσας (67′ Βιέννας), Ρόππας, Κασσιανός, Βλάχας, Πλούμης, Ντεμάι, Κοτόφ.