Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κανένα πρόβλημα για τον ΠΑΟ Ρουφ, 4-1 τον Άφοβο

Published

on

Ιδανικά ολοκλήρωσε μια δύσκολη σεζόν ο ΠΑΟ Ρουφ που επιβλήθηκε το πρωί 4-1 του Αφόβου στο ‘Δημήτρης Γιαννακόπουλος’. Η ‘Αούστρια’ εδώ και καιρό βρισκόταν στην ενδέκατη θέση, όμως οι ήττες των Αγίας Παρασκευής και Αγίας Ελεούσας αναρρίχησαν, τελικά, την ιστορική ομάδα στην όγδοη έχοντας 45 βαθμούς. Αντίθετα, ουραγοί και με μόλις τρεις πόντους αποχαιρέτησαν την Α’ κατηγορία οι ‘κυανόλευκοι’ μετά από ένα χρόνο παρουσίας.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Κοτσίκος μόλις στο πρώτο λεπτό με κοντινό πλασέ. Στο 23′ ο Βουλωμένος πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-0 ύστερα από σέντρα του Μεμά. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας με ωραίο τρόπο, καθώς ο Βασίλης Τζωρτζάτος αξιοποίησε με ωραίο σουτ την σέντρα του Μυλωνά στο 33′. Στο 42′ ο Γαλάνης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους ‘κυανέρυθρους’ φεύγοντας στην πλάτη της αδρανοποιημένης άμυνας έπειτα από ασίστ του Τσιπλάκη και στο 81′ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Κοτσίκος βγαίνοντας τετ α τετ με τον Σαμουρίδη.

Διαιτητές: Στεργιώτης Ι., Αθανασόπουλος Μ., Μαχαίρας Κ.

Ρουφ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μπουρνιάς (60′ Κοντογιαννάτος), Μουρδουκούτας, Μεμά, Μπέρτζος, Τριανταφυλλίδης, Λαγκαδινός (53′ Πατσέας), Τριανταφύλλης, Τσιπλάκης, Κοτσίκος, Βουλωμένος (65′ Τσαβδαρής), Γαλάνης.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Σαμουρίδης, Μυλωνάς, Μιζύρι, Ξούρας Γ., Ζώτος, Τζωρτζάτος (42′ λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Λαζανόπουλος (60′ Πυλαρινός), Μπέλιος, Ξούρας Β., Σαλίτα (65′ λ.τρ. Καλογερόπουλος), Καρτσωνάκης.