Connect with us

stoplekto

Καπανδρίτι – Παμπαιανικός 0-2

Published

on

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο Παμπαιανικός νίκησε εκτός έδρας το Καπανδρίτι με 0-2. Ο Παμπαιανικός για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές λόγω τραυματισμών. Ο αγώνας κύλησε με σαφή υπεροχή του Παμπαιανικού και πίεση σε όλο το γήπεδο, δυσκολεύοντας έτσι τις κινήσεις των γηπεδούχων. Στο 9΄μακρινό σουτ του Παπασωτηρίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σκούρα. Στο 20΄ ο Γκόμπλιας με μακρινή σέντρα στη μικρή περιοχή βρήκε τον Κονδύλη ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 0-1. Στο 48΄ σε αντεπίθεση του Καπανδριτίου, ο Sinej πάσαρε στον Τυροβόλη, ο οποίος σούταρε και ο Κρητικός έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στο 70΄ο Κονδύλης έβγαλε συρτή σέντρα στην περιοχή του Καπανδριτίου και ο Κουτρώνας πρόλαβε να διώξει τη μπάλα πριν ο Παπασωτηρίου τη στείλει στα δίχτυα. Στο 82΄ ο Γκόμπλιας με απευθείας φάουλ από σαράντα μέτρα περίπου σημείωσε το 0-2.

Καλοί οι διαιτητές κ.κ. Βλάχος Αντ., Μαραγκού Β., Βάλλας Γ.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (ΜΠΑΛΤΑΣ Α.): Σκούρας, Παπαγεωργίου(46΄Βλάχος), Alidj, Σίνα, Κουτρώνας, Μελίρας, Τσαλίδης, Σδράλιας, Sinej, Αθανασόπουλος, Τυροβόλης(73΄Γιαννόπουλος).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Γκουντάνας, Κρητικός, Αντωνόπουλος, Ζάχαρης, Παπανίκου, Λαλαούνης(75΄ Σαλκιτζής), Κατσαρός(69΄Μάνθος), Στασινούλιας, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας , Κονδύλης.

Γ.Π

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply