Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καρέ ανανεώσεων από τον ΑΟ Καραβά

Published

on

Ο ΑΟ Καραβάς στα πλαίσια του σχεδιασμού του ροστερ για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση προς ενημέρωση των φίλων του συλλόγου.

Παραμένουν κάτοικοι Π.Κοκκινιάς

Οι κινήσεις που γίνονται στην ομάδα είναι προσεγμένες με στόχο την καλύτερη οργάνωση και την δημιουργία ενός δυνατού ρόστερ κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης .
Με βάση το πλάνο του προπονητή η διοίκηση και ο πρόεδρος μας Βασίλης Γκούμας προσχώρησαν σε άλλες τέσσερις ανανεώσεις συνεργασίας από τον βασικό κορμό της προηγούμενης αγωνιστικής.
🔵Παναγιώτης Παπανικολάου
Ο ικανότατος μέσος είναι γεννημένος στις 4/02/97 (26 χρονών)και θα πορευτούμε μαζί για τρίτη συνεχόμενη σεζόν . Σημαντική η εμπειρία του από ανώτερες κατηγορίες.
Στο περσινό πρωτάθλημα πήρε χρόνο συμμετοχής 1760′ 1 γκολ.
🔵Gerki Zoto..
Ο έμπειρος επιθετικός είναι γεννημένος στις 4/12/2002 (21 χρονών )παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις και εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες.
Στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ομάδας μας πήρε χρόνο συμμετοχής 1805′ και 18 γκολ.
🔵Παναγιώτης Αγγελόπουλος
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι γεννημένος στις 11/09/1997 ( 27 ετών) αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και έχει εμπειρία και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες.
Στο περσινό πρωτάθλημα πήρε χρόνο συμμετοχής μόλις 495′(λόγω σοβαρού τραυματισμού) 1 γκολ.
🔵Τάσος Σιδηρόπουλος
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι γεννημένος στις 27/09/1996 (27 ετών) αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και έχει εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες.
Στο περσινό πρωτάθλημα με την ομάδα μας πήρε χρόνο συμμετοχής 784′ 2 γκολ.
🔵Ευχόμαστε σε όλους, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!
Σειρά παίρνουν και οι επόμενες ανανεώσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς.