Connect with us

Uncategorized

Καρέ γκολ της Ρόδου στο Καρλόβασι

Νίκη με 4-2

Published

on

Μισή ώρα αρκούσε στη Ρόδο για να πάρει ένα σαφές προβάδισμα στην αναμέτρηση με το Καρλόβασι και να φτάσει τελικά στη νίκη με 4-2. Εχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Φράγκο που πέτυχε χατ τρικ, οι ‘πράσινοι’ ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησαν στη Σάμο, στο νησιώτικο ντέρμπι που εκκρεμούσε για την 9η αγωνιστική. Μόλις στο 4′ ο Γκίνης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Φράγκος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 20′ ο Κατσιλιέρης μείωσε προσωρινά σε 2-1, όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Φράγκος πάλι έγραψε το 3-1. Ο χαρισματικός άσος ολοκλήρωσε το προσωπικό σόου στο 30′, όπου πήρε το ‘ριμπάουντ’ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να περιορίσουν την έκταση του σκορ και πέτυχαν να μειώσουν στο 79′ με τέρμα του Σπάρταλη. Μάλιστα, μπορούσαν να έχουν γράψει το 4-3 στο 91′, όμως ο Μελενικιώτης έστειλε την μπάλα άουτ στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δριτσάκη στο 81′ και του Καταπόδη στο 90′. Διαιτητής ήταν ο Ζαραβίνος (Αθηνών).

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Μουτζούρης, Ζορμπάς (46′ Δάγκας), Μαυρέλος, Γιασκουλίδης (46′ Σπάρταλης), Κατσιλιέρης, Δριτσάκης, Μαρτζάβας, Μελενικιώτης, Ντάγιας (40′ λ. τρ. Κουφογιάννης), Καραμαρούδης, Κατσιάνης

ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Καταπόδης, Καντιμοίρης, Πατούχος (57′ Σότα), Κιλασί, Θαμνόπουλος (80′ Καλημέρης), Πελέκης (20′ λ. τρ. Καρπαθάκης), Φράγκος, Ορφανίδης, Γκινής, Σκαρλάτος.

(Πηγή: samossport.blogspot.com)

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply