Connect with us

8ος Όμιλος

Καρέ μεταγραφών ανακοίνωσε ο Ακράτητος

Published

on

Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Ακράτητος, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας ενόψη της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Αποκτήθηκε ο σπουδαίος γκολκίπερ Νικόλας Καραμαλίγκας που αγωνιζόταν στον Φοίνικα Περιστερίου και έχει σημαντική θητεία σε αρκετές ομάδες, και αναμένεται μαζί με τον Μάριο Μουζάκη να αποτελέσουν εξαιρετικό δίδυμο στη θέση του γκολκίπερ.

Αποκτήθηκαν επίσης ο έμπειρος αμυντικός Σταύρος Μάναλης. ο ακραίος μπακ χαφ Κωνσταντίνος Φουρίκης και ο ταλαντούχος Αντώνης Πετεινός.

Η ανακοίνωση για τον Καραμαλίγκα…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 27χρονου τερματοφύλακα Νικόλα Καραμαλίγκα με θητεία σε Ατρόμητο Αθηνών(Κ20), ΑΟ Ανθούπολη, ΑΟ Σύρου, Αχαρναικό, Ένωση Περιστερίου, Φοίνικα Περιστερίου, ΑΟ Καραβά, Παλαιό Φάληρο & ΑΟ Αργοναύτη.
Νικόλα καλώς ήρθες.
Εκ του Δ.Σ

Η ανακοίνωση για τον Μάναλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Σταύρου Μάναλη γεννηθείς το 1994 ο οποίος αγωνίζεται σαν αριστερό στόπερ & αριστερό μπακ. Προηγούμενες ομάδες του οι Αχαρναικός, Αστέρας Βάρης, Φωστήρας, Ολυμπιακός Βόλου & Ολυμπιακός Αγ.Στεφάνου.
Ο Σταύρος με την εμπειρία του σε επίπεδο Β & Γ Εθνικής αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.
Τον καλωσορίζουμε στον Ακράτητο.
Εκ του Δ.Σ

Η ανακοίνωση για τον Φουρίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 23χρονου μπακ-χαφ Κωνσταντίνου Φουρίκη με προυπηρεσία σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ασπρόπυργο, Σπάρτη & ΠΑΕ Κέρκυρα.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ακράτητου και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Εκ του Δ.Σ

Και η ανακοίνωση για τον Πετεινό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επενδύοντας και στο μέλλον ανακοινώνουμε την απόκτηση του Αντώνη Πετεινού (γεν.2002) ο οποίος σε επίπεδο ακαδημιών αγωνίστηκε U14 σε S.S Maceratese, U15 σε Καλλιθέα, U16 & U17 στον Απόλλων Σμύρνης, U18 & U19 στον Ιωνικό.
Αντώνη σε καλωσορίζουμε στον Ακράτητο.
Εκ του Δ.Σ