Connect with us

3ος Όμιλος

Καρέ μεταγραφών στον Βύζαντα

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Βύζαντα Μεγάρων ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Λαμπρόπουλο Άκη, Σταυρόπουλο Κώστα και Νίκο , καθώς και τον Λένο Πέτρο.

Ο Άκης Λαμπρόπουλος έχει γεννηθεί στις 22 Αυγούστου του 1989, τερματοφύλακας, αναδείχθηκε από τις Ακ. Παναθηναϊκού, συνέχισε στον ΟΦΗ, Χερσόνησο, Πανηλειακο, Γλυφάδα , ΠΑΕ Επισκοπή και ολοκλήρωσε την περυσινή ποδοσφαιρική σεζόν στον Εθνικό Πειραιώς.

Την φανέλα της ομάδας του Βύζαντα θα φορά για τη φετινή χρονιά ο 23χρονος (22-5-92) Κώστας Σταυρόπουλος, με ύψος 1.90 ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, αλλά και ως αμυντικό χαφ, και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στον προπονητή κ Μίχα. Ο Κώστας Σταυρόπουλος έχει αγωνισθεί στην ΑΕ Σπάρτης, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία, ΑΕΚ και Πανναξιακό και Τριγλία Ραφήνας.


Παράλληλα, υπό τις οδηγίες του κ Κυριάκου Μιχα, θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος είναι 21 χρονών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικός αμυντικός και κατά το παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Πορτοχελιακό και Παμπαιανικό, Θύελλα Ραφήνας.

Ο ποδοσφαιριστής Λενο Πέτρος , είναι γεννημένος την 4/8/1994, έχει θητεία σε Άρη Αναγέννηση Επανομής, και Μακεδονικό και αγωνίζεται στην επίθεση.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, και ώρα 17,30 έχει προγραμματιστεί αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο ,στο Δημοτικό γήπεδο Μεγάρων.