Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καρέ τερμάτων για Δόξα Βύρωνος

Published

on

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη, η Δόξα Βύρωνος επικράτησε με 4-0 της Πεύκης βελτιώνοντας τη θέση της στην κατάταξη. Το συγκρότημα του Σάκη Δέδε ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο που αποτελούσε και αυτοσκοπό για τη κυανή θεά. Μετα από στείρο α’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και με το αυτογκόλ του Κωνσταντόπουλου στο 48′ άνοιξαν το σκορ. Στο 58′ ο Μπεκατώρος έκανε το 2-0, με τον Καϊδο στο 71′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 85′ ο Ταμπουράκης έφτασε κοντά στο 4-0, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής 3′ αργότερα πήρε το αίμα του πίσω αφού με ωραία προσπάθεια έγραψε το τελικό αποτέλεσμα

ΠΕΥΚΗ: Αγαπητός, Κοκαβέσης (84′ Παππάς), Βαφειάδης, Κωνσταντόπουλος, Μάτσος, Μανδρέο, Μέτσκα, Βασιλείου (81′ Σμυρναίος), Καμπέρης, Θεοδωρόπουλος, Χατζηιωαννίδης (53′ Γκατσιώρας).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Τζανετής, Τσακιράκης, Ρόκκας, Μπεκατώρος (62′ Τσοπανάκος), Γκουντελίτσας (71′ Λεβέντης), Ταμπουράκης, Λέσι, Καϊδος (78′ Καραμπίνη;).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply