Connect with us

Uncategorized

Καρέ τερμάτων ο Παναργειακός

4-0 τον Πορτοχελιακό

Published

on

Ευρεία, όπως αναμενόταν, ήταν η νίκη που σημείωσε ο Παναργειακός κόντρα στον Πορτοχελιακό τον οποίο φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα. Στο 15′ ο Αγγελόπουλος με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους». Στο 35′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα αλλά και της ομάδας του, με τον Κουτσοδήμο στο 50′ να βλέπει την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Δρούζα. Στο 75′ ο Κάπλατζης έκανε το 3-0, ενώ στο 85′ ο Κουτσοδήμος σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι του Δρούζα. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 87′ ο Αγγελόπουλος σημειώνοντας με αυτό τον τρόπο χατ-τρικ. Διαιτητής ήταν ο Γκούμας (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Κομπόσης, Κατσρίτης, Φλώρος, Νότης, Ταμπάκης, Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Παπαϊωάννου (60′ Καραγκούνης), Τριμπόνιας (46′ Αϊβαλιώτης), Ζίου (65′ Νικολάου), Κάπλατζης

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Τζιέρης): Δρούζας, Κοξίδης, Ιωαννίδης, Ντάκος, Σταυρόπουλος, Τέττας (80′ Λούμης), Μαυρίδης, Γιαννακόπουλος (30 λ.τρ. Οικονόμου), Ζαραφωνίτης Ι. Ε. (60′ Κλωνάρης), Ζαραφωνίτης Ι. Εμμ., Ζαραφωνίτης Δ.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply