Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καρέ τερμάτων ο Πανερυθραϊκός

Published

on

Μετά από δυο παιχνίδια,ο Πανερυθραϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα νικώντας με το εκκωφαντικό 4-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σε αντίθεση με την ομάδα των δυτικών προαστίων που δεν εμφανίστηκε σχεδόν ποτέ στο γήπεδο παραμένοντας στην 13η θέση μαζί με τον ΠΑΟ Ρουφ. Αντίθετα, το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη με αυτό το αποτέλεσμα σκαρφάλωσε στην 8η θέση έχοτνας συγκεντρώσει επτά βαθμούς. Ο Πανερυθραϊκός μπήκε από τα πρώτα λεπτά δυνατά στο ματς παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 3′ με τον Αδραχτά να γράφει το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε άλλη ψυχολογία στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 23′ έκανεν δυο τα τέρματα του με το αυτογκόλ του Ξενάκη. Στο 41′ ο Αδραχτάς πέτυχε κι άλλο γκολ κάνοντας το 3-0, με τον Αναγνώστη στο 52′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0 Διαιτήτευσαν οι Κατοίκος, Αργυρός, Τσολάκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπάτσας, Σουμελίδης, Παπαδόπουλος, Γκριτζάς, Τριανταφύλλου, Μπαμπαλούκας (55’ λ. τρ. Γλυνός), Αντιόλ (72’ Μίκος), Παπαθανασίου, Αδραχτάς, Αναγνώστης (66’ Μπρίλης), Παπάζογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.Λ.: Στουραΐτης, Δούκας, Ευαγγελάτος, Μηλιώνης, Γιακάς (46’ Σαξανίδης), Ξενάκης, Κωνσταντινίδης, Καμαριάρης (59’ Ντατσιονάκης), Δελόλμας (36’ Κίτσιος), Έρτσιου, Καρύδης.