Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καρέ τερμάτων ο Χαραυγιακός (φωτο)

4-1 στον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Χαραυγιακός, αφού επικράτησε του Φωστήρα Ηλιούπολης με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι πάντως βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις από το 10′, όταν και οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Φαρμάκη. Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη ήταν πραγματικά καταιγιστική αφού σκόραρε τέσσερις φορές, παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 58′, όταν και αποβλήθηκε ο Μπιρμπιλής με δεύτερη κίτρινη.

Στο 52′ ο Χαραυγιακός ισοφάρισε με την κεφαλιά του νεαρού Ντότσικα, ενώ ο Παπαδημητρίου με τον ίδιο τρόπο στο 74′ έδωσε το προβάδισμα στους «νερατζούρι» για πρώτη φορά στο ματς. Στο 82′ οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε ο Αθανασόπουλος με απ’ευθείας κόκκινη λόγω εξύβρισης.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύθηκαν άψογα οι φιλοξενούμενοι και με την απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζαννέτου στο 83′ και με το γκολ του Τσαφταρίδη στο 85′, το οποίο προήλθε από όμορφη ατομική προσπάθεια που ξεκίνησε ο ίδιος, έγραψαν το τελικό 1-4.

Διαιτητές ήταν οι Κατοίκος, Καρατζίκας και Μεϊντάνας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Αθανασόπουλος, Φάρος, Ασωνίτης Ν.(80′ Δημάκης), Γκιρλέμης, Ασωνίτης Β., Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Κόρρας(44′ Καρβούνης), Μπιτσάνης, Μπουφίδης(72′ Τσαβαλιάς), Σάχου

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κωνσταντάρας, Ντότσικας, Παπαδημητρίου, Ράμμος, Μπιρμπίλης, Τσούγκος, Νικόλας(89′ Κουντουριώτης), Γάγγος(46′ Μπρούνο), Τσούνι(63′ Κουλουρίδης), Τζαννέτος, Τσαφταρίδης

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

 foto sportifico.gr – Xρήστος Χοστικίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply