Connect with us

3ος Όμιλος

Καρέ τερμάτων στο Κύπελλο ο ΑΟ Λουτράκι

Published

on

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ο ΑΟ Λουτράκι επικράτησε με 0-4 της Δάφνης Εξαμιλίων και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Κορινθίας (φάση των 16).

Ο Ηλίας Κωβαίος άνοιξε στο 9ο λεπτό το σκορ, ακολούθησε το χατ τρικ του Κώστα Αποστολάκη μέσα σε διάστημα 10 λεπτών (29′,37′,39′) με την τελική έκβαση του αγώνα να καθορίζεται από το πρώτο μέρος. Ο Γιάννης Κολοβάκης είχε δοκάρι στο 89ο λεπτό, ενώ το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα έκανε ο 15χρονος Αποστόλης Γέρου από την ομάδα Νέων.

Ο κ. Μεσολόγγης συγκριτικά με την ενδεκάδα του αγώνα της περασμένης Κυριακής χρησιμοποίησε τρεις μόνο ποδοσφαιριστές στο σημερινό αρχικό σχήμα (Αποστολάκη, Σιώκο και Ζερβό). Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι Μαυρέλης και Μάγγος.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, οι δύο ομάδες έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν προσεκτικοί στα προσωπικά τους μαρκαρίσματα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όταν με καλή κυκλοφορία της μπάλας προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά και να δημιουργήσουν την ευκαιρία για κάποιο γκολ. Η καλύτερη στιγμή τους ήρθε στο 66ο λεπτό. Η σέντρα στον ξεμαρκάριστο Κλεμπετσάνη στην καρδιά της άμυνας των οράνιε ήταν λίγο πιο ψηλή απ’ότι θα ήθελε ο επιθετικός των “πράσινων”, ο οποίος προσπάθησε αλλά η κεφαλιά του κατέληξε άουτ.

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων Αναργύρου, ο οποίος στο 11ο λεπτό, προσπάθησε να βγει μπροστά από τον Κωβαίο με το πόδι του να κολλάει στο χόρτο και τον παίκτη, όπως δείχνουν όλες οι πρώτες ενδείξεις, να τραυματίζεται σοβαρά.

 

 Το Live του αγώνα:

2΄  Σέντρα του Αποστολάκη και ο Νικολόπουλος αποκρούει σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Κωβαίου.

4΄  Δυνατό σουτ του Κολοβάκη, εκτός περιοχής, ο Νικολόπουλος αποκρούει εντυπωσιακά στην γωνία του.

9΄  ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ!!!! 0-1 Σκόρερ ο Κωβαίος. Ο Ζερβός βγάζει των Κωβαίο μόνο του απέναντι στο Νικολόπουλο. Κανένα πρόβλημα για τον επιθετικό των οράνιε που με δυνατό πλασέ ανοίγει το σκορ.

11΄ Ο Αναργύρου προσπάθησε να κόψει τον Κωβαίο και βρέθηκε στο έδαφος. Ο ποδοσφαιριστής της Δάφνης, δείχνει να πονάει στο γόνατο του και το παιχνίδι έχει διακοπεί για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

15΄ Το κόρνερ των γηπεδούχων, ο Παναγιωτόπουλος θα μπλοκάρει ψηλά στον αέρα, πριν η μπάλα φτάσει στον Κλεμπετσάνη.

16΄ Ο Αναργύρου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα. Πρώτη και αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους. Στη θέση του άτυχου παίκτη θα περάσει ο Τσουλούφας.

25΄ Κίτρινη κάρτα στον Νικολάου για κράτημα στον Κλεμπετσάνη.

26΄ Δυνατή εκτέλεση φάουλ από τον Μπούζα στην αγκαλιά του Παναγιωτόπουλου.

27΄ Σέντρα σουτ του Κολοβάκη, θα μπλοκάρει ο Νικολόπουλος στο πρώτο δοκάρι.

29΄ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ!!!! 0-2 Σκόρερ ο Αποστολάκης. Πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη στο δεξί Γ της εστίας του Νικολόπουλου.

31΄ Αντεπίθεση των οράνιε με τον Κολοβάκη να τροφοδοτεί τον Ζερβό που με δυνατό διαγώνιο σουτ θα προσπαθήσει να νικήσει το Νικολόπουλο, αλλά ο Μπόρσης θα διώξει πριν τη γραμμή του τέρματος.

32΄ Νέα αντεπίθεση για τους οράνιε με το Σπανίδη να κάνει το γύρισμα από πλάγια, τον Παπουτσή με τακουνάκι να βρίσκει τον Κωβαίο, αλλά η κοντινή κεφαλιά του τελευταίου, θα είναι αδύναμη και θα καταλήξει στην αγκαλιά του Νικολόπουλου.

35΄ Η κάθετη πάσα του Ζερβού στον Κωβαίο, ο οποίος απέναντι από τον Νικολόπουλο θα βρει “αέρα”, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

37΄ ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛΛ!!! 0-3 Σκόρερ ο Αποστολάκης. Εξαιρετικός συνδυασμός του Παπουτσή με τον Κωβαίο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον τελευταίο να κάνει το γύρισμα και ο Αποστολάκης από το ύψος της μικρής περιοχής να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3

38΄ Επικίνδυνη φάση για τους γηπεδούχους με τον Μπούζα να κάνει το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι, αλλά τον Νώτη με κεφαλιά, να προλαβαίνει και να απομακρύνει την μπάλα.

39΄ ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛ!!! 0 – 4 Σκόρερ ο Αποστολάκης – Οι αμυντικοί των γηπεδουχων δεν μπορούν να διώξουν την μπάλα μέσα από την περιοχή και ο Σιώκος, θα στρώσει στον Αποστολάκη που με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι σημειώνει το 0 – 4

41΄ Η εκτέλεση φάουλ από τον Κιούση από καλή θέση, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παναγιωτόπουλου

42΄ Αντεπίθεση των οράνιε με τον Παπουτσή να κάνει τη σέντρα και τον Κωβαίο να μην προλαβαίνει από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

ΛΗΞΗ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με την πρώτη αλλαγή των οράνιε.

46΄ Ο Μάγγος στη θέση του Σιώκου.

48΄ Άλλη μια καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κιούση, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.

52΄ Δεύτερη αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Κυριαζόπουλος στην θέση του Μπούζα.

61΄ Τρίτη αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Γιανουτζής στην θέση του Μπίτζιου.

64΄ Ένα σουτ του Κυριαζόπουλου μέσα από την περιοχή θα βρει σε σώματα αμυντικών των οράνιε για την Δάφνη που τα τελευταία λεπτά πιέζει για να σημειώσει ένα τέρμα.

66΄ Ο Κιούσης με εκτέλεση φάουλ θα βρει μέσα στην περιοχή τον Κλεμπετσάνη, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου, εκτός ισορροπίας, δεν θα είναι καλή και θα φύγει άουτ.

72΄ Νέα εκτέλεση φάουλ του Κιούση, κατέληξε στην αγκαλιά του Παναγιωτόπουλου.

74΄ Δεύτερη, αναγκαστική αυτή τη φορά,  αλλαγή για  την ομάδα μας με τον Μαυρέλη να παίρνει την θέση του Σπανίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια διεκδίκηση με αντίπαλο.

76΄ Σουτ του Ζερβού έξω από την περιοχή θα περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νικολόπουλου, ο οποίος όμως ήλεγχε την φάση.

80΄ Η επικίνδυνη αντεπίθεση των οράνιε με τον Παπουτσή να μπαίνει από πλάγια μέσα στην περιοχή, αλλά το γύρισμα του ήταν δυνατό με τον Κωβαίο να μη προλαβαίνει και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

81΄ Τρίτη αλλαγή για τους οράνιε, με τον Κωβαίο να παραχωρεί την θέση του στον Γέρου. Ντεμπούτο για τον μικρό από την ομάδα Νέων με την φανέλα της πρώτης ομάδας.

84΄ Η κάθετη πάσα του Κολοβάκη στον Παπουτσή, με τον Τσουλούφα να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να διώχνει πριν ο Παπουτσής βρεθεί απέναντι στον Νικολόπουλο.

87΄ Εξαιρετική προσπάθεια του Μαυρέλη από τα πλάγια, ο οποίος πέρασε το εμπόδιο τριών παικτών, μπήκε μέσα στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι που βρίσκοταν ο Μάγγος, το σουτ του οποίου κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

88΄ Φάουλ του Κολοβάκη, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Νικολόπουλου.

89΄ Φοβερό σουτ του Κολοβάκη από τα 25 μέτρα, η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Νικολόπουλου και θα σκάσει δίπλα του, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων τελικά να μπλοκάρει.

91΄ Η μπαλιά του Μαυρέλη στον Παπουτσή, που θα βγει απέναντι στον Νικολόπουλο και θα προσπαθήσει να τον “κρεμάσει” με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης) Παναγιωτόπουλος, Σπανίδης (74’ Μαυρέλης)0, Κολοβάκης, Σιώκος (46’Μάγγος), Νώτης, Νικολάου, Παπουτσής, Σπέτσης, Κωβαίος (81’ Γέρου), Ζέρβος, Αποστολάκης.