Connect with us

3ος Όμιλος

“Καρέ” τερμάτων το Κερατσίνι με τον Αρη Πετρούπολης

Published

on

Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο το Κερατσίνι επικράτησε με 4-0 του Άρη Πετρούπολης και έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Το συγκρότημα από το Πειραιά έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σιγά-σιγά η δουλειά του Βασίλη Σπάθα αποφέρει καρπούς.

Απο την άλλη, ο Άρης Πετρούπολης έδειξε ότι θέλει ακόμη αρκετή δουλειά. Στο 13′ μετά από φάουλ του Ντούλια ο Μπατής έκανε τη κεφαλιά κάνοντας το 1-0. Στο 40′ με πέναλτι ο Ντούλιας έκανε το 2-0, με τον Καλογιάννη στο 45 να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 80′ ο Θωμαϊδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με τον Γκιάτη να έχει δοκάρι στο 6′.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας) Κούμπουλας, Σκεντεράι, Σιγάλας, Μπατής, Αγγελάκης, Γκιάτης, Ντούλιας, Διάκος, Μπερνιδάκης, Υπο Δοκιμήν, Καλογιάννης. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Βαττής, Μουστάκας, Θωμαϊδης, Χονδρουδάκης, Σιάνος, Φραντζεσκάκης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Εξαρχάκος, Λάλα, Παναγιωτίδης, Γκάτζιος, Παπαπαναγιώτου, Νίκολι, Κυριαζής, Γαλανόπουλος, Μπεκατώρος, Τσάτσα, Θανόπουλος. Έπαιξαν ακόμη Αποστόλου, Ζούκας, Ζήκος, Γεωργακόπουλος, Βασιλάκος, Φιλίππου, Αποστόλου Τ.