Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Καρέ” των γκολ η Αθηναϊδα

Published

on

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε για ακόμη μια φορά η Αθηναιδα παίζοντας εξαιρετικό κ ποιοτικό ποδόσφαιρο επικρατώντας του Γ.Σ Καισσαριανής με το ευρύ σκορ 4-0! Ο Γιώργος Βαΐτσης και σήμερα παρέταξε δυο τελείως διαφορετικές ενδεκάδες σε σχέση με τα προηγούμενα δυο φιλικά με σκοπό να δοκιμάσει όλους τους παιχτες που έχει στη διάθεση του και να δοκιμάσει τελείως διαφορετικά συστήματά! Τα γκολ τα σημείωσαν οι Πλεξιδας στο πρώτο ημίχρονο με πολύ ωραίο απευθείας γκολ φάουλ, το δεύτερο γκολ το σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Τούρλας με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, το τρίτο γκολ ο Χαλάς και το τέταρτο γκολ με πολύ ωραία ασίστ κ με πολύ ωραία ατομική ενέργεια ο Ρηγόπουλος! Επόμενο δύσκολο φιλικό της Αθηναιδας τη Τετάρτη εκτός με την Αγία Παρασκευή.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Γιώργος Βαϊτσης) Παπαθανάσης, Μπαρμπαδήμος, Φίλος Ι, Χαρισάκης, Κούρτι, Ρακιτζής, Πλεξίδας, Κατσιώρης, Βαγγελής, Κοντογεώργος Χαλάς. Επαιξαν ακόμη οι Τσελικας, Κινδιλιδης, Λάππας, Σχίζας, Τσουτσουδακης, Τούρλας, Κανδαλεπας, Ρηγόπουλος, Πανταζόπουλος, Χαλάς(ασαμοα), Μωραΐτης

Γ.Σ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Θανάσης Γάκης) Βασιλάκης, Πατσιάλος, Χιώτης, Γώγος, Σιαδήμας, Μπούρης, Ντατσιωνάκης, Αρναρέλλης, Ντουλάι, Μερμύγγης, Χρυσικός. Έπαιξαν ακόμη οι Ζαχάροφ, Κόλλας, Μπάτσα, Καραμπουλης, Σαπλαουραςς, Ευθυμιόπουλος, Μπαρτζώκας, Κοκοσούλης, Παπαδήμας.

Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Μποτσιβάλης, Βουτυράς, Ντακόβ, Ντούνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply