Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καραβάς – Αετός Κορυδαλλού 5-2

Published

on

Το εμπόδιο του Αετού Κορυδαλλού στον δρόμο της κατάκτησης του τίτλου ξεπέρασε το απόγευμα στο γήπεδο της Νίκαιας ο ΑΟ Καραβάς που επικράτησε των «κιτρινόμαυρων» με 5-2

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Καλύκα στο 4’ για να ισοφαρίσει σε 1-1  ο Παπανικολάου στο 18’ (1-1). Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Ιωακειμίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζώτο έδωσε το προβάδισμα στον Καραβά (2-1).

Στο δεύτερο μέρος και στο 53’ ο Ηλιάδης με σουτ από κοντά πέτυχε το 3-1. Στο 90’ ο Κομήτας μείωσε σε 3-2 για την ομάδα του Τάσου Ανδριώτη με τους γηπεδούχους να απαντούν αμέσως με δυο τέρματα του Παυλίδη στο 92’ και 94’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.

Διαιτητής ήταν ο Γιανναράκης.

ΑΟ Καραβάς: Μπαντίκος, Γκούμας(46′ Τηλιγάδας), Ιωακειμίδης, Παπαγγελής(78′ Κουτσοποδιώτης), Πηγουνάκης, Αγγελόπουλος(60′ Ζαμπέτης), Επιτροπάκης(72′ Σιδηρόπουλος), Παπανικολάου(60′ Παυλίδης), Δανασής, Ηλιάδης, Ζώτο. 

 

Αετός Κορυδαλλού: Ροβάτσος, Γεωργιάδης, Ξενιτόπουλος, Καλαμάρας, Τουρκοχωρίτης(61′ Μούχλας), Σιδηρόπουλος, Μπουλιάρης(70′ Χύκα), Μάναλης, Καλύκας(75′ Βαμβακούσης), Κομήτας, Ταμπουρατζής.