Connect with us

5ος Όμιλος

Καραδήμος: Διαχειριστήκαμε μετά το 0-1 καλά το ματς

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Εθνικού, Λουκάς Καραδήμος μετά τη νίκη επί της Επισκοπής, με τον ίδιο να δηλώνει μετά το ματς τα εξής

«Πολλά συγχαρητήρια δίνω στους παίκτες μου για τη σπουδαία νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που προερχόταν από καλά αποτελέσματα. Το μεγάλο ερώτημα για μας ήταν το πως θα ανταπεξέλθουμε στις γηπεδικές συνθήκες παίζοντας σ’ ένα κλειστό γήπεδο όπου δύσκολα θα μπορούσες να δημιουργήσεις…

Γι’ αυτό λοιπόν θα έπρεπε να αλλάξουμε την τακτική μας για να δούμε πως θα πάει το παιγνίδι.
Η Επισκοπή ήταν καλύτερη στην αρχή κι ίσως να μπορούσε να σημειώσει κάποιο γκολ.
Εμείς πάλι θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποιες επιθέσεις. Σε μια από αυτές κατορθώσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Στη συνέχεια διαχειριστήκαμε καλά το ματς απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα πίεζε, παρ’ όλα αυτά δεν νιώσαμε μεγάλη πίεση και στο τέλος πετύχαμε και το δεύτερο γκολ.

Ήταν μια νίκη που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει. Κρατάμε το αποτέλεσμα ,τη νίκη, και προχωράμε».
Σε ερώτηση που έγινε στον προπονητή του Εθνικού για το ποια είναι η εικόνα που έχει σχηματίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο Λ. Καραδήμος απάντησε: «Η Επισκοπή ήταν η πιο δύσκολη ομάδα που παίξαμε μέχρι σήμερα. Αυτός είναι κι ένας λόγος παραπάνω να είμαι ικανοποιημένος Θεωρώ  ότι είναι λίγο νωρίς όμως για να σχηματίζουμε μια ασφαλή εικόνα.

Τέλος θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι μικρό πρωτάθλημα γι’ αυτό και όποια ομάδα κάνει τις λιγότερες απώλειες θα βγει κερδισμένη».