Connect with us

slideshow

Καραμπάς: Η απουσία κόσμου στοίχισε στον Ελπιδοφόρο

Τι λέει ο ικανός αμυντικός

Published

on

Τα τελευταία χρόνια ξεκινάει έχοντας θέσει ως πρώτο μέλημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο πάντα κάτι συμβαίνει και αφού φτάνει στην πηγή τελικά δεν καταφέρνει να πιει.. νερό. Όπως καταλαβαίνεται η αναφορά γίνεται στην ομάδα του Ελπιδοφόρου, η οποία την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν κατάφερε την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Επικοινωνήσαμε με τον αριστερό οπισθοφύλακα των ”κυανέρυθρων”, Παναγιώτη Καραμπά ο οποίος αρχικά σχολίασε την πορεία της ομάδας του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:” Η φετινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για το σύλλογο. Ξεκινήσαμε με στόχο την άνοδο, ωστόσο πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος το τρένο… χάθηκε”.

Σε σχετική ερώτηση, για το ποια θεωρεί ως αίτια της αποτυχίας, ο νεαρός αμυντικός επισήμανε:” Δεν είμαι ο αρμόδιος, ο οποίος μπορεί να κρίνει τους λόγους τους οποίους το σωματείο δεν τα κατάφερε. Υπάρχει διοίκηση αλλά και προπονητής, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να σας απαντήσουν σε αυτό το θέμα. Αν υπάρχει όμως ένα μελανό σημείο το οποίο μας στοίχισε ήταν η παρουσία του κόσμου. Πέρα αυτού πιστεύω πως η διαιτησία έπαιξε σε πολλά παιχνίδια σημαντικό ρόλο, γεγονός που είχε ως συνέπεια να μείνουμε πίσω στο βαθμολογικό πίνακα”.

Ο Παναγιώτης Καραμπάς δεν θα μπορούσε να αναφερθεί και στα μελλοντικά του σχέδια, υπογραμμίζοντας:” Δεν έχω συζητήσει ακόμη με την διοίκηση. Πάντως επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην ομάδα, καθώς πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο και το σημαντικότερο όλων είναι ότι πάντα θετεί πρωταγωνιστικούς στόχους.’

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply