Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καρατζάς: “Δύσκολη η αποστολή μας”

Published

on

Η Νέα Ιωνία καθημερινά δουλεύει προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμοι ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας αφού για τον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ αντιμετωπίζει τον φιλόδοξο και νεοφώτιστο Κένταυρο Βριλησσίων.

Ο Γιώργος Καρατζάς που από τις αρχές Αυγούστου είχε δηλώσει ότι σκοπός αποτελούσε η ομάδα του να παρουσιαστεί ανταγωνιστική θα γνωρίζει σήμερα μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης εάν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού ο Βασίλης Καφετζής αντιμετωπίζει μια διάσταση στο δικέφαλο και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Καρατζάς αναφερόμενος στο ματς τόνισε: “Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Είναι πρεμιέρα για εμάς και σίγουρα δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Αφενός γιατί καμία ομάδα δεν έχει ρυθμό και αφετέρου διότι θα δώσουμε ένα ματς απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κατακτήσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε παράλληλα μέσα από τη δουλειά που κάναμε στο τακτικό κομμάτι να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο”.