Connect with us

5ος Όμιλος

Καραϊσκος: Θα τα δώσουμε όλα

Published

on

Είναι δεδομένο ότι ο Γιούχτας την ερχόμενη Κυριακή με τον Ρούβα θα αγωνιστεί για την ύπαρξη του κάτι που σημαίνει ότι οι Αρχανιώτες θα παραταχθούν μονάχα για τη νίκη. Οι ”πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττη που γνώρισαν από τον Ατρόμητο Πειραιά προκειμένου να μπουν ξανά στο κόλπο της παραμονής.

Πάντως, το έργο για το συγκρότημα του Βασίλη Καραϊσκου έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας αφού θα βρει μπροστά του ένα σύνολο που χρειάζεται με τη σειρά του το τρίποντο ώστε να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή. Εκτός πλάνων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει τεθεί ο Καστελλιανάκης που εχει συμπληρώσει κάρτες ενώ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα ο Μίλιεβιτς ο οποίος στο ματς με τους Καμινιώτες κληρονόμησε πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Βασίλης Καραϊσκος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να υπερβάλλυον εαυτούς για να πάρουν τη νίκη και αυτό αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη όπου και τόνισε: Θα πάμε στην Γέργερη να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρίποντο. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς που το θέοουν και οι δυο ομάδες όμως εμείς το θέλουμε περισσότερο γιατί βρισκόμαστε σε δυσκολότερη θέση. Τα παιδιά θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να πάρουμε το ματς

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply