Connect with us

5ος Όμιλος

Καρβελάς: “Οι φίλοι του Πόρου να περιμένουν από μένα πείσμα, εγωισμό, θέληση, πάθος”

Published

on

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του ως δανεικός από τον ΠΟΑ στον Πόρο εμφανίστηκε ο 24χρονος μπακ, ευχαριστώντας παράλληλα όλους στο Ατσαλένιο που έκαναν δεκτή την επιθυμία του ν’ αλλάξει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια ποδοσφαιρική στέγη. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγελος Καρβελάς στον υπεύθυνο Τύπου του Α.Ο. Πόρου Τάσο Βαρδάκη:

“Μετά από 15 χρόνια συνολικά στον ΠΟΑ φεύγω ως δανεικός από τον σύλλογο. Το 2004 πήγα στην Ακαδημία, ήμουν 9 ετών, το 2012 σε ηλικία 16-17 ετών ανέβηκα στην πρώτη ομάδα. Μετά από 7 σερί χρόνια αλλάζω περιβάλλον, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους στο Ατσαλένιο. Είμαι ΠΟΑ, θα τους υποστηρίζω πάντα, είναι μέσα στην καρδιά μου και θέλω να τους ευχηθώ καλή συνέχεια”.

-Φαντάζομαι είχες και άλλες προτάσεις, ποιος ήταν ο λογος που επέλεξες τον Πόρο για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

“Ο κύριος λόγος ήταν ο γενικός αρχηγός κ. Αντώνης Τσαίνης ο οποίος με προσέγγισε από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι θα φύγω από τον ΠΟΑ. Έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον κ. Τσαίνη και θέλω να τον ευχαριστήσω πάρα πολύ που έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ασσαργιωτάκη τον οποίο γνώρισα και είναι ένας τρομερός άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι με θέλει και εκείνος στην ομάδα. Αμέσως μετά βρέθηκα με τον προπονητή κ. Λεωνίδα Τιτομιχελάκη ο οποίος πιστεύω θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Μου είπε ότι το ταβάνι μου δεν είναι η Γ’ Εθνική, είναι οι παραπάνω κατηγορίες. Και επειδή πιστεύω στον εαυτό μου πιστεύω και αυτόν τον άνθρωπο που με έχει δει. Έχουμε παίξει αντίπαλοι πολλές φορές. Ήταν προπονητής θυμάμαι τότε στις Ακαδημίες του ΟΦΗ, παίζαμε αντίπαλοι, όποτε δεν μιλάει τυχαία”.

-Γνωρίζουμε όλοι την αξία του Άγγελου Καρβελά, τι να περιμένουν οι φίλοι του Πόρου από σένα τη νέα περίοδο; Αν και μόλις 24 ετών έχεις παραστάσεις, εμπειρίες, έχεις παίξει πολλά χρόνια στη Γ’ Εθνική…

“Να περιμένουν πείσμα, εγωισμό, θέληση, πάθος. Θα είμαι εκεί σαν να είμαι από μικρό παιδί στον Πόρο. Θα μπω στο κλίμα της ομάδας γρήγορα και να περιμένουν πάρα πολλά”.

-Και πως βλέπεις τη νέα σου ομάδα, νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική, αλλά θα μπει με μεγάλο ενθουσιασμό στην κατηγορία…

“Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Οι άνθρωποι του Πόρου δείχνουν θέληση, δύναμη πάνω απ’ όλα και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά”.