Connect with us

5ος Όμιλος

Καρβουνιάρης: “Χαρούμενος για το γκολ αλλά περισσότερο για την πρόκριση”

Published

on

Τι πιο ιδανικό να συνδυάζεις το ντεμπούτο σου στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας σου με γκολ που δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Μιχάλης Καρβουνιάρης, κεντρικός αμυντικός της Επισκοπής, δεν θα περίμενε ιδανικότερο το ντεμπούτο του με τα χρώματα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αφού ήταν το πρόσωπο που έλυσε… το γόρδιο δεσμό και χάρισε τη νίκη στους μπλε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο παιχνίδι μέσω δηλώσεων που παραχώρησε stoplekto.gr λέγοντας

“Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που το επίσημο ντεμπούτο μου με τα χρώματα της Επισκοπής συνοδεύτηκε με νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, έχοντας καταφερει να σημειώσω και το γκολ την νίκης. Από κει και πέρα ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμας απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του νωρίτερα από εμας και αποτελεί μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του κρητικού ποδοσφαίρου στην Γ’ εθνικη. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να φτάσουμε σε τελικές ενέργειες και καταφέρνοντας να πετύχουμε και το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 70 αρχίσαμε να επηρεαζόμαστε από τις υψηλές θερμοκρασίες και την κουραση και εκει κατάφερε να γινει πιο απειλητικός ο ΠΟΑ αλλά χωρίς να διατρέχουμε κάποιον ιδιαίτερο κίνδυνο. Τώρα περιμένουμε να μαθουμε τον επόμενο αντίπαλο μας για το Κύπελλο και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλυτερα για το ματς αλλά και το πρωταθλημα της Γ’ εθνικής που αποτελεί τον κύριο στόχο της ομάδας”.

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες πρόσθεσε:

“Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομαδα να επιτύχει τους στόχους που έχουν τεθεί για πορεία πρωταθλητισμού . Στην ομαδα υπάρχει καλό κλίμα και όρεξη για δουλεια από την πρώτη μέρα. Δουλεύουμε σαν ομαδα παραπανω κατηγορίας και είναι ευκαιρια μέσα από αυτή την διαδικασία να βελτιωθούμε σαν αθλητές και ποδοσφαιριστές και να φτάσουμε σε υψηλότερο επίπεδο”.