Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καριατλής: “Η πειθαρχία, η πίστη στο στόχο και η σωστή διαχείριση θα δώσουν τον τιτλο”

Published

on

Η πορεία του τα τελευταία χρόνια από την περίοδο που βρίσκονταν στον Ιάσονα, μέχρι τη περσινή χρονιά στο Ηράκλειο και φέτος στα Πετράλωνα, δείχνει ότι αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στο χώρο της μεσαίας γραμμής που ο κάθε προπονητής επιθυμεί να έχει στη φαρέτρα του.

Ο Θάνος Καριατλής με την… αθόρυβη δουλειά “καταπίνει” τα περισσότερα χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή των Πετραλώνων και ο ίδιος με δηλώσεις stoplekto.gr αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, στον αγώνα που ακολουθεί με τον Άγιο Θωμά και στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην πορεία των νεοφώτιστων λέγοντας: “Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Θεωρώ όμως ότι εάν είχαμε αποφύγει κάποια στραβοπατήματα πιστεύω θα είχαμε μια μικρή αλλά πολύ σημαντική απόσταση από τις 3 πολύ καλές ομάδες που συμπορεύονται μαζί μας”. 

Για το ματς που ακολουθεί με τον Άγιο Θωμά σχολίασε: “Όπως είπε και ο προπονητής μας βλέπουμε το κάθε αγώνα ξεχωριστά σαν “τελικό”. Πάμε για τη νικη και τους τρεις βαθμούς όπως και εάν έρθουν εύκολα ή δύσκολα”. 

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο, ο νεαρός άσος δήλωσε: “ Τα στοιχεία κατά τη γνώμη που θα πρέπει να έχει στο τέλος η ομάδα που θα κατακτήσει την άνοδο είναι η αγωνιστική πειθαρχία, η πίστη στο στόχο και η σωστή διαχείριση των δύσκολων κομματιών σε κάθε αγώνα”.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους υπογραμμίζοντας: “Οι δικοί μου στόχοι για το υπόλοιπο της χρονιάς ειναι να βοηθήσω την ομάδα μου, τα Πετράλωνα όπου μου ζητηθεί με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρει το καλύτερο δυνατό και να ανταποδώσω στους συμπαίκτες, στο κόσμο αλλά και στη διοίκηση την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου”.