Connect with us

6ος Όμιλος

Κασνέτσι: “Παιχνίδι με παιχνίδι κρίνεται η άνοδος”

Published

on

Στο ματς με τον Εθνικό Πειραιά το δικό του τέρμα “σφράγισε” τη νίκη για τον Αστέρα Αμαλιάδας, με την ομάδα της Ηλείας με αυτό το τρίποντο να παραμένει σε τροχιά ανόδου στην προσπαθεια που κάνει για να κερδίσει το ενα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Football League.Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κασνέτσι ο οποιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον Ηρόδοτο την Κυριακή 13 Μαϊου.

Ο έμπειρος μέσος με θητεία σε Πανελευσινιακό Δόξα Βύρωνος και αρκετές ακόμη ομάδες αποτελεί έναν από τους παίκτες κλειδιά αφού είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς της Κυριακής τόνισε: Το ματς με τον Ηροδοτο το αντιμετωπίζουμε οπως ολα τα παιχνίδια. Με την ίδια κρισιμότητα. Ολα τα παιχνίδια ειναι δύσκολα και οι 4 ομάδες ειναι πολυ ανταγωνιστικές και γι αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί”.

Ερωτηθείς έαν παίξει ρόλο στην ψυχολογία της ομάδα του το 0-3 του α’ αγώνα, ο υψηλόσωμος μέσος είπε: ”Το 3-0 του πρώτου γύρου σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του ματς.Δικαιουμασταν κατι καλύτερο.Δεν το βλέπουμε σαν εκδίκηση αλλα σαν μια μάχη ακόμη για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που ήταν διαφορετικά στο ματς με τον Εθνικό και έδωσαν στην ομάδα του τη νίκη λέγοντας: ”Το ματς με τον Εθνικό ηταν ουσιαστικά για εμάς ένας πρόωρος τελικός.Η νίκη αυτη ηταν πολύτιμη και ουσιαστικά μας ξαναεβαλε σε τροχιά ανόδου.Ολα τα παιδια καταλάβαμε οτι ηταν η τελευταία μας ευκαιρία να ανατρέψουμε την κατάσταση και τελικώς κερδίσαμε αυτη τη μάχη”.

Σε ερώτηση για τη συγκομιδή που πρέπει να έχει ο Αστέρας για να πάρει το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στη Football League, o Κασνέτσι είπε: ‘‘Δεν θα μπω στην διαδικασία να μετράω πόντους.Τα παιχνίδια ειναι πολυ δύσκολα και στόχος μας σε κάθε παιχνίδι ειναι η νίκη.Κοιταμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τελος θα κάνουμε ταμείο”.

Στον επίλογο του, ο άσος των πρωταθλητών του 5ου ομίλου αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν την άνοδο λέγοντας: ‘‘Η άνοδος κρίνεται κάθε αγωνιστική. Καθε παιχνίδι σε «βάζει» και σε «βγάζει» απο το παιχνίδι της ανόδου.Οπότε εμείς σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε με το μαχαίρι στα δόντια ώστε στο τελος να χαμογελασουμε”.