Connect with us

8ος Όμιλος

Κασσιανός: “Δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα”

Published

on

Τα πρώτα του βήματα έγιναν πριν από μερικά χρόνια σε μια άκρως ποδοσφαιρική συνοικία, εκείνη του Βύρωνα μαθαίνοντας τα… μυστικά του αθλήματος στην ομάδα της Δόξας Βύρωνος.

Ο Δημήτρης Κασσιανός ξεκίνησε πριν καν έχει κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας του παίζοντας τότε ως “μικρός” στην βασική ενδεκάδα της “κυανής θεας” κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ και την άνοδο στην Γ’ Εθνικη.

Φέτος η ιστορία έγραψε, και το όνομα του μπήκε στο βιβλίο με τα σπουδαία επιτεύγματα του Χαραυγιακού κατακτώντας την 1η θέση στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο νεαρός άσος που έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα των “νερατζούρι” κατέκτησε το πρωτάθλημα, όντας, ίσως από τους MVP του φετινού πρωταθλήματος με 11 ασίστ και 13 τέρματα ο Κασσιανός κατάφερε να αποτελέσει λίρα εκατό για τους Λουκά Ρόπα και Δημήτρη Ζυγούρη και ο ίδιος μέσω δηλώσεων του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη φετινή ονειρική σεζόν.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του: “Η χρονια ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους και σχετικα ήρεμα. Όχι ότι οι στόχοι δεν ήταν πρωταγωνιστικοί απλά δεν μας πίστευαν πολλοί θεωρώ και δεν υπήρχε μεγάλη πίεση αρχικά. Κάναμε σκληρή προετοιμασία και πιστεύω ότι ήταν το… κλειδί για να παραμείνουμε ως το τέλος στην κορυφή. Πιάσαμε πολύ καλή απόδοση σε αρκετά ματς και αυτό φάνηκε. Νομίζω ότι κατά διαστήματα αποδώσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο.  Ηταν απίστευτο το συναίσθημα και κατι που δουλεύαμε και πιστεύαμε εμεις οι ίδιοι ολη την χρονια.