Connect with us

slideshow

Καστρίτης: Ο Θρίαμβος έχει παρόν και μέλλον

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε stoplekto.gr

Published

on

Για το κλίμα που συνάντησε στον Θρίαμβο Δάφνης μίλησε stoplekto.gr, ο έμπειρος επιθετικός Δημήτρης Καστρίτης, που έχει γράψει τη δική του-μεγάλη- ιστορία στα Αθηναϊκά γήπεδα. Ο Θρίαμβος είναι μια ομάδα με ένδοξο παρελθόν που δείχνει ότι έχει παρόν και έχει και μέλλον τόνισε και πρόσθεσε ότι η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και προσπαθεί για το καλύτερο.

Για τους στόχους της ομάδας απέφυγε ο Καστρίτης να μιλήσει για την κατάκτηση του τίτλου, λέγοντας ότι ακόμα είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό, πρόσθεσε, ότι η ομάδα έχει πετύχει τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια αλλά η καλύτερη συνταγή είναι να βλέπεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την προηγούμενη ομάδα του, το Γαλάτσι το οποίο παρακολούθησε στον εντός έδρας αγώνα με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. « Στενοχωριέμαι που δεν πάει καλά. Το Γαλάτσι έχει μια σοβαρή διοίκηση και ένα άριστο οικογενειακό κλίμα που θέλει να έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής στην ομάδα του. Εγώ δεν θα έφευγα από το Γαλάτσι αλλά ήταν η χιλιομετρική απόσταση που με ανάγκασε να φύγω το καλοκαίρι».

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply