Connect with us

4ος Όμιλος

Κατάθεση ψυχής από Ηρόδοτο

Published

on

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Ηρόδοτος στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή καθώς επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Γλυφάδας και βρίσκεται πλέον βρίσκεται πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας για συγκάτοικους στην 10η θέση τους Γιούχτα και Γλυφάδα. Το συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη γνώριζε εξ αρχής ότι θα είχε δύσκολο έργο και αυτό διότι καλούνταν να αντιμετωπίσει μια ομάδα η οποία είχε κοινούς στόχους και παρέμενε αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές. Παρ’ όλα αυτά, οι Κρητικοί πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον μπορούν να κοιτούν το μέλλον πιο αισιόδοξα. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να είναι επικίνδυνοι κάθε φορά που έβγαιναν στην επίθεση, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Καραγιάννη. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 46′ ο Πήλιος με ωραίο σουτ και αφού πρώτη μπάλα βρήκε σε σώμα αμυνόμενου.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Μαυρίδης, Προβυδάκης, Μωραΐτης, Κοιλιάρας, Κούρτι (70′ Χρυσοφάκης), Πήλιος (80′ Αχιλλέως)

ΓΛΥΦΑΔΑ: Θωμάς, Τσιτοφώτος, Συνάνι (60′ Σάμαρης ( 80′ Βαρδακώστας)), Παναγόπουλος (46′ Πετούσης), Ίλιεφ, Μπούμπας, Τσιάτσιος, Πετρόφ, Κόντι, Μάνας, Καραγιάννης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply