Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κατάφερε (…) να χάσει το Γαλάτσι, 3-2 από τα Ταταύλα

Published

on

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε σήμερα στον αγώνα Ταταύλα- ΠΑΣ Γαλάτσι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σωρεία ευκαιριών, αλλά τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 3-2.

Τα Ταταύλα έφτασαν έτσι τους 17 βαθμούς και διατήρησαν τις όποιες ελπίδες έχουν για παραμονή, ενώ το Γαλάτσι έμεινε στους 27.

Στο 12′ ο Γιαννόπουλος έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 14′ είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς όταν κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χαραλάμπους, αλλά ο Ράμμος απέκρουσε και η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 35′ όταν ο Μητράκας έκανε το 1-1. Στο 45′ υπήρξε ένταση, με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων Γαιτανιδη, και στον Καλογερόπουλο των γηπεδούχων.

Στο 58′ ο Θεοδωρακάτος έκανε το 1-2, αλλά στο 65′ ο Σκεντάι έφερε και πάλι το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Στο 78′ το Γαλάτσι έμεινε με 9 παίχτες λόγω αποβολής του Χρυσανθακόπουλου με 2η κίτρινη, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό πλεονέκτημα και με τον Παγουρά στο 82′ να κάνει το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 90+4′ αλλά το φάουλ του Θεοδωρακάτου σταμάτησε στο δοκάρι.

ΤΑΤΑΎΛΑ: Ράμμος, Μανωλάς, Φλώρος, Μούκας, Μητράκας, Γιαννόπουλος (80′ Ιωακειμίδης), Αγεριδης, Παγουράς, Καλογερόπουλος, Σκεντάι, Πολύδωρας (90′ Ντέντε).

ΠΑΣ ΓΑΛΆΤΣΙ: Γαϊτανίδης, Τσέπας (46′ Θεοφανίδης), Ραπάι Χ., Χρυσανθακόπουλος, Μπαμπότση (69′ Βούλγαρης), Γιαννόπουλος (69′ Θανάσουλας), Θεοδωρακάτος, Βογατσάς, Χαραλάμπους (80′ Κορρές), Γεωργαντώνης, Ραπάι Αλ..