Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Κατέβηκε με δέκα παίκτες ο Ακράτητος, απέκλεισε με 4-2 τη Δύναμη Ασπροπύργου

Published

on

Αγωνιζόμενος με μόλις…δέκα παίκτες ο Ακράτητος δεν πτοήθηκε και κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, επικρατώντας με 4-2 της φιλότιμης Δύναμης Ασπροπύργου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Λουμάκη κατέβηκε με μόλις δέκα παίκτες, λόγω καθυστέρησης έκδοσης κάποιων δελτίων.

Η Δύναμη θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και προηγήθηκε στο 8′ με τον Ιούλιο Λαμπρινάτο, ενώ στο 22′ είχε και δοκάρι με τον Αντωνόπουλο.

Ο Ακράτητος όμως κατάφερε να αντιδράσει και να γυρίσει το σκορ πριν την ανάπαυλα. Στο 37′ κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Σοπίδης, ο οποίος νικήθηκε από τον Σιδηρόπουλο, αλλά στην επαναφορά ο Τσαλερίδης ισοφάρισε. Στο 43′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή με τον Σγούρη.

Στην επανάληψη ο Ακράτητος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε στο 4-1 με τέρματα των Νρτερμίσι(58′) και Χριστοδούλου(73′), για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Δαμίγο(90′). Οι νικητές είχαν και εκείνοι δοκάρι με τον Ντερμίσι(82′).

Ο Ακράτητος ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες, καθώς στο 80′ είχε αποχωρήσει τραυματίας ο Χριστοδούλου.

Διαιτήτευσε ο Μαυρομάτης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Τσέπερης, Σουρτζής, Ντερμίσι, Μυλούλης, Κοκαβέσης, Σγούρη, Σοπίδης, Τσαλερίδης, Ζαχαρός, Χριστοδούλου.

ΔΥΝΑΜΗ: Σιδηρόπουλος, Δαμίγος, Τσιρικλός(15′ λ.τρ. Ορφανίδης), Σταύρου, Λαμπρινάτος Γ., Τριανταφύλλου(71′ Αμανατίδης), Χαλιλόπουλος, Πετρόπουλος, Στυλίδης, Πετρόπουλος(49′ Κλεονάκος), Λαμπρινάτος Ι..

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ