Connect with us

stoplekto

Κατέθεσε ένσταση για συμμετοχή του στις εκλογές της ΕΠΣΔΑ ο Αστέρας Άνω Λιοσίων

Published

on

Σε ένσταση προχώρησε η ομάδα του Αστέρα Άνω Λιοσίων για τη συμμετοχή του στις εκλογές της ΕΠΣΔΑ που είναι σε τρεις μέρες 23 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το σωματείο των Άνω Λιοσίων προέβη σε αυτή την κίνηση, καθώς είναι πλήρως ενημερωμένο σαν σωματείο και αναγνωρισμένο από ΓΓΑ και μητρώο, αλλά παρόλα αυτά δεν βρέθηκε στη λίστα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις ομάδες που δικαιούνται να ψηφίσουν.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο του συλλόγου Απόστολο Τζάνο μας ανέφερε τα εξής:

“Προσπαθήσαμε από τη Γενική Γραμματεία να μάθουμε τον ακριβή λόγο που δεν δικαιούμαστε να ψηφίσουμε στις εκλογές και δεν πήραμε ξεκάθαρη απάντηση. Μάλιστα μας προέτρεψαν να προβούμε σε ένσταση προς την ΕΠΣΔΑ, πράγμα και που κάναμε και πλέον αναμένουμε απόφαση από την Ένωση για αυτό το ζήτημα. Αν δεν λάβουμε ξεκάθαρα απάντηση, είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε την υπόθεση μέχρι να μας δοθεί μια απάντηση που να προβλέπεται από τους νόμους”.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι ο Αστέρας Άνω Λιοσίων είχε τελευταία αγωνιστική δράση τον Γενάρη του 2022,  όταν και αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ενώ φέτος δεν έχει κατεβάσει κάποιο τμήμα, τόσο σε αντρικό, αλλά και σε πρωτάθλημα υποδομών. Ωστόσο, είναι από τα σωματεία που έχουν αναγνώριση και είναι και στο μητρώο της ΓΓΑ.

Σήμερα(20/2) αναμένεται η ΕΕ της ΕΠΣΔΑ να εξετάσει την υπόθεση αυτή…