Connect with us

Γ Εθνική

Κατίδης: «Δεν μ’ αρέσει να μην ξέρω ποια θα ‘ναι η έδρα της ομάδας κάθε Κυριακή»

Published

on

Η πιο απαιτητική αποστολή του Γραφείου Τύπου της ομάδας εξετελέσθη. Η συνέντευξη με το «ζιζάνιο» του Εθνικού πάρθηκε. Από την πρώτη στιγμή, ο Γιώργος Κατίδης βάλθηκε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του, δηλαδή: Του μεγαλύτερου πειραχτηριού της ομάδας.

Αφού λοιπόν αλλάξαμε 2-3 θέσεις κι έσβησε το μαγνητοφωνάκι άλλες τόσες, δεν μας αρνήθηκε καμία απάντηση. Μίλησε από την περσινή εμπειρία στο πρωτάθλημα μέχρι και την πρόσφατη κλήρωση με τον Ιωνικό στο Κύπελλο. Δεν μας έκρυψε το μυστικό του με τις γυναίκες, αλλά ούτε κι αυτό που τον κρατάει «στυλάκι». Τέλος, ανέφερε πως δεν του αρέσει η κατάσταση με το «γηπεδικό» κι έδωσε την ντόμπρα υπόσχεσή του στον κόσμο της ομάδας για πρωτάθλημα.

-Γιώργο, είσαι από τις «παλιοσειρές» της ομάδας. Πως είναι η ομάδα τη φετινή χρονιά και ποιοι οι στόχοι της.

Γ.Κ.: Ο στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Θέλουμε βεβαίως να πάρουμε και το Κύπελλο, ωστόσο πάνω από όλα προέχει το πρωτάθλημα για να ανέβουμε κατηγορία.

– Ποιοι είναι οι δικοί σου στόχοι;

Γ.Κ.: Κάθε φορά να ανεβαίνω λίγο παραπάνω. Το ψηλά. Κάθε φορά να ανεβαίνω λίγο πιο ψηλά.

– Πέρσι πήρες πρωτάθλημα και δεν ανέβηκες. Πιθανό με την αναδιάρθρωση να συμβεί το ίδιο. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

Γ.Κ.: Πέρσι το ζήσαμε, καθώς φέτος δεν φτάσαμε σε αυτό το σημείο ακόμη… Στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Και οι συμπαίκτες μου κι εγώ το ίδιο. Εννοείται ξέρω πως κι ο κόσμος στενοχωρήθηκε πάρα πολύ. Είναι ό,τι χειρότερο αυτό που έγινε. Και φέτος δηλαδή δεν είναι πράγμα αυτό. Να ανέβεις από Γ’, να παίξεις πάλι Γ’. Ωστόσο η δυναμική της νέας αυτής κατηγορίας θα είναι μεγαλύτερη.

– Πώς είναι η κατάσταση διοικητικά και ποιο το κλίμα στα αποδυτήρια;

Γ.Κ.: Η διοίκηση είναι απόλυτα σωστή απέναντί μας κι εμείς πιστεύω πως προσπαθούμε να είμαστε σωστοί. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι φίλοι. Μια μεγάλη παρέα! Κάνουμε πλάκες όλοι μαζί! Για καφέδες βγαίνουμε. Δεν υπάρχει κάποιος με παράπονο.

– Πως αισθάνεσαι με την κατάσταση του «γηπεδικού», όπου αρκετές φορές μπαίνει η εβδομάδα και δεν γνωρίζατε που θα παίξετε ως «γηπεδούχοι»;

Γ.Κ.: Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν ξέρουμε που θα αγωνιστούμε κι αγωνιούμε μην τυχόν παίξουμε σε κάποιο πλαστικό γήπεδο. Δεν είναι καλό που κάθε φορά περιμένεις τελευταία στιγμή να μάθεις που θα είναι η «έδρα» σου.

– Πως σου φάνηκε η κλήρωση στο Κύπελλο με τον Ιωνικό;

Γ.Κ.: Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Θα γίνουν πραγματικά ωραία παιχνίδια. Ο Εθνικός και ο Ιωνικός είναι ομάδες που έχουν κόσμο κι έτσι τα ματς θα έχουν παλμό.

– Σπουδάζεις στα ΤΕΦΑΑ. Τι ειδικότητα έχεις;

Γ.Κ.: Ποδόσφαιρο.

– Δραστηριοποιείσαι επιχειρηματικά με το “Tavros soccer Star” . Μίλησε μας για το project σου.

Γ.Κ.: Εχουμε πάρει με τον πατέρα μου κάποια γηπεδάκια και προσπαθούμε να ανεβάσουμε τη δουλειά, ώστε να έχουμε από εκεί ένα εισόδημα. Φιλοξενούμε στο χώρο μας ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά και της ΑΕΚ. Επίσης διοργανώνουμε ανεξάρτητο πρωτάθλημα για ενήλικες.

– Όσον αφορά την Ελλάδα, πιστεύεις πως γίνεται σωστή δουλειά στον τομέα των ακαδημιών;

Γ.Κ.: Το γεγονός πως πολλές ομάδες κάνουν πολλές μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών μαρτυρά την αλήθεια. Εάν γινόταν καλύτερη δουλειά, θα έβγαιναν πολλοί καλοί νέοι έλληνες παίκτες. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να αναγκαστεί να ανεβάσει παιδιά, κι αυτά να δείξουν ότι μπορούνε.

– Πρόσφατα αποφασίστηκε, Γιώργο, πως η θα κατατεθεί αίτημα συνδιοργάνωσης του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία. Πως σου φαίνεται όλο αυτό;

Γ.Κ.: Αρκετά καλή ιδέα, αφού ακόμη θα είμαστε ποδοσφαιριστές κι μπορεί να παίξουμε!!! Βέβαια, πρέπει να φτιάξουμε γήπεδα, διαφορετικά τσάμπα θα πάει το αίτημα και θα απορριφθεί.

– Πού γεννήθηκες, και πού μεγάλωσες Γιώργο.

Γ.Κ.: Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, στην Αθήνα στο Χολαργό. Μόνο τα καλοκαίρια πηγαίνω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.

– Πώς κόλλησες το «μικρόβιο» του ποδοσφαίρου;

Γ.Κ.: Δεν ήξερα καν τι ήταν το ποδόσφαιρο. Οι φίλοι μου πήγαιναν να παίξουν και με φώναζαν για την παρέα. Τελικά μου άρεσε πολύ και συνέχισα να παίζω.

– Οι φήμες λένε πως δεν σταματάς να τρως. Ισχύει;

Γ.Κ.: Δεν σταματάω να τρώω. Είναι αλήθεια.

– Και πως και δεν παχαίνεις;

Γ.Κ.: Μεταβολισμός μάλλον!

– Πίτσα ή Σουβλάκι;

Γ.Κ.: Σουβλάκι.

– Pro ή Fifa;

Γ.Κ.: Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια!

– Με ποια παιδιά βγαίνεις στην ομάδα

Γ.Κ.: Κοίτα, τι να σου πω. Είμαι χρόνια τώρα στην ομάδα και κάνω παρέα τόσο με τους παλιούς, όσο και με τους καινούργιους. Με όλους δηλαδή!

– Ποια πρωταθλήματα παρακολουθείς;

Γ.Κ.: Αγγλίας και Ισπανίας.

– Αγαπημένη ομάδα στο εξωτερικό;

Γ.Κ.: Μπάρτσα!

– Άρα δεν τίθεται δίλλημα για Μέσι ή Ρονάλντο!

Γ.Κ.: Αυτό εννοείται!!! Δεν χρειάζεται!!

– Άλλος παίκτης που σου αρέσει;

Γ.Κ.: Ο Βεράτι!

– Ποια δουλειά κάνεις καλά στο γήπεδο και σε χαρακτηρίζουν ως «εργαλείο»;

Γ.Κ.: Κλείνω καλά τους χώρους και μαρκάρω καλά. Παίζω απλά όταν έχουμε την μπάλα. Στην αντεπίθεση δεν θα κάνω το κάτι παραπάνω, αλλά θα πασάρω απλά.

Πάμε στις πληρωμένες απαντήσεις, οι οποίες είναι κοινή απορία όλων μέσα στην ομάδα.

– Ισχύει πως είσαι το μεγαλύτερο πειρακτήρι;

Γ.Κ.: Δεν μπορώ να πω ψέματα!! Μου αρέσει να πειράζω τον κόσμο! (χαμόγελα)

– Ποιο είναι το μυστικό σου με τις γυναίκες;

Γ.Κ.: Αυτό είναι μυστικό του επαγγέλματος. Δεν μπορώ να το πω. Για αυτό άλλωστε και δεν έχω κοπέλα!!!

– Το μήνυμά σου στον κόσμο του Εθνικού Γιώργο.

Γ.Κ.: Να περιμένουνε την άνοδο. Το λέω και είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα το καταφέρουμε!

Ευχαριστούμε Γιώργο.

Γ.Κ.: Ευχαριστώ κι εγώ.