Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταγγέλει επεισόδια η Κηφισιά 2010

Published

on

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Κηφισιάς 2010 καταγγέλει σοβαρά επεισόδια στον σημερινό αγώνα με τον ΠΟΨ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση,,,

<< Κηφισιά 2010 – Ανακοίνωση διαμαρτυρίας -Προπυλακισμός ποδοσφαιριστών στις κερκίδες :
Κάποια στιγμή ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, πόσα άτομα,εν μέσω πανδημίας ,επιτρέπεται να παρευρίσκονται στις κερκίδες ένας τοπικού πρωταθλήματος ;;;;
Στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου σήμερα το μεσημέρι η ομάδα μας αντιμετώπισε τον ΠΟΨ.Ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και απ τις δυο ομάδες , καθώς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ,παρακολούθησαν πάνω από 100 ΑΤΟΜΑ … στις κερκίδες και στο περιβάλλοντα χώρο .
Στο 94´ του παιχνιδιού η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε ,ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ,οι οποίοι είχαν μείνει εκτος αποστολής,μετά την ισοφάριση και τον πανυγηρισμό του γκολ ,δέχθηκαν άγρια επίθεση και ξυλοδαρμό απ τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.
Όπως είναι φυσικό οι συγκεκριμένοι κύριοι ανενόχλητοι περίμεναν με άγριες διαθέσεις και την αποστολή της ομάδας μας κατά την αποχώρηση της ,η οποία έγινε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης .
Επίσης να σημειωθεί η καταγεγραμμένη λεκτική επίθεση προς όλα τα μέλη της ομάδας μας εξω απ τα αποδυτήρια στο τέλος του παιχνιδιου ,από κάποιον κύριο που αργοτερα μάθαμε ότι είναι και ο πρόεδρος του σωματείου ΠΟΨ,ο οποίος ενώ κατά τη προσέλευση της αποστολής της ομάδας μας ήταν πολυ ευγενής απέναντι μας και μας καλωσόρισε στο γήπεδο ,προφανώς ξέφυγε σε εκείνο το σημείο , αποκάλεσε τους ποδοσφαιριστές μας τσουτσέκια και αλήτες ….. και πως στο δεύτερο γύρο θα έρθει στη Κηφισια με 150 μπράβους για να μας γ…… !!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας !!!! >>