Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Καταγγέλει την κατάσταση του Φράγκειου γηπέδου η Ζωφριά

Published

on

Από το ΔΣ της Ζωφριάς λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Είναι από τις περιπτώσεις που το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα… Αναφερόμαστε στον χθεσινό εκτός έδρας επαναληπτικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ με τον ΠΑΟΚ Μάνδρας και στις συνθήκες διεξαγωγής του. Πρώτιστο μέλημα στον αθλητισμό και δη στο ποδόσφαιρο είναι η διατήρηση της σωματικής ακεραιότητας όλων και το Φράγκειο γήπεδο, η έδρα της ομάδας της Μάνδρας, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν προσφέρεται γι’ αυτό!

Ως αποτέλεσμα και ο σοβαρός τραυματισμός που καταγράφηκε χθες, του ποδοσφαιριστή Α. Γκίνη για τον οποίο -όπως αναφέρει και το φύλλο αγώνα- συστήθηκε η μεταφορά του σε εφημερεύον νοσοκομείο! Είναι απορίας άξιο πως δίνεται η συγκατάθεση των αρμοδίων να γίνονται αγώνες και να διακινδυνεύουν οι αθλητές όλων των σωματείων. Είναι λυπηρό για την Ένωσή μας να τελούνται αγώνες σε τέτοια γήπεδα.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο σωματείο του ΠΑΟΚ Μάνδρας που αναγκάζεται να παίζει σε αυτό το γήπεδο και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Α. Γκίνη.

Οσον αφορά τα όποια κέρδη προέκυψαν για τον Α.Ο. Ζωφριάς το πρώτο και κυριότερο είναι ότι δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό, ενώ από αγωνιστικής πλευράς η παρουσία παικτών, που έως σήμερα δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, αποτέλεσε το καλύτερο εχέγγυο εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος”.