Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Καταγγέλλει τη Νέα Πέραμο η Μικρασιατική

Published

on

Από τη διοίκηση της Μικρασιατικής δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η παρακάτω ανάρτηση:

“ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ :
Σε μια ημέρα που όλη η Ελλάδα θρηνεί για το χαμό ενός νέου παιδιού , κάποιοι οδηγούν το ποδόσφαιρο σε μαύρα , σκοτεινά μονοπάτια αιώνες πίσω…
📍Στο γήπεδο της Ν.Περάμου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με την τοπική Ν.Πέραμο -δύο κατ’ εξοχήν προσφυγικά σωματεία- μέλη του ΔΣ της γηπεδούχου επιτέθηκαν άνανδρα στο βοηθό προπονητή μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΠΠΑ.
📍Έβριζαν και χτυπούσαν άσχημα τον Λευτέρη κατά την είσοδο του στην εξέδρα με αποτέλεσμα να τον διώξουν κακήν κακώς από το γήπεδο.
📍Ανάμεσα στους “κύριους” αυτούς ήταν και μέλη του ΔΣ της Νέας Περάμου , άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό ντροπιάζοντας τον με τέτοιες ενέργειες.
📍Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο , μετά τη λήξη του αγώνα , πολιτικό πρόσωπο της περιοχής, μη μπορώντας να χωνέψει την ήττα , είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον ποδοσφαιριστή μας ΛΑΟΚΡΑΤΗ ΜΠΑΓΔΑΤΟΓΛΟΥ.
📍“Κύριοι” είστε ανεπιθύμητοι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο , είστε ΝΤΡΟΠΗ για το άθλημα και εσείς αλλά και όποιος άλλος κατάστρεφει το ποδόσφαιρο που αγαπάμε.
📍Ντροπιάζετε με την συμπεριφορά σας ένα ιστορικό ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ σωματείο όπως είναι η ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ.
📍Καλούμε όλο το υγιές φίλαθλο κοινό της ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ να σας απομονώσει και να σας εκδιώξει από το χώρο του ποδοσφαίρου.
📍Επίσης με αφορμή τα 100 χρόνια από την ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ καλούμε όποιον φίλο του ποδοσφαίρου επιθυμεί και εσάς ακόμη που χτυπήσατε μέλη της ομάδας μας , να έρθετε σε έναν αγώνα μας , να βιώσετε από κοντά το ποδοσφαιρικό μας ταξίδι ,να σας δείξουμε τη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ μας , το ΗΘΟΣ και τον ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που κουβαλάμε.
To ΔΣ της Μικρασιατικής”.