Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταγγελία από το Δάσος Χαϊδαρίου

Published

on

Από το Δάσος Χαϊδαρίου, λάβαμε σήμερα την παρακάτω καταγγελία, η οποία αναφέρεται σε “ανήθικες και ύπουλες πρακτικές” από νεομεταφερμένο σωματείο στην πόλη του Χαϊδαρίου..

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Επιθυμούμε να καταγγείλουμε στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας, αλλά και γενικότερα της Αθήνας, την ανήθικη και ύπουλη συμπεριφορά της νεοφερμένης και μεταφερθείσας φέτος ομάδας από το Μαρούσι , Ακάδημου Αμαρουσίου, η οποία πλέον ονομάζεται “Αστέρας Χαϊδαρίου”.

Πριν τελειώσει η περασμένη αγωνιστική σεζόν 2015-2016, παράγοντες του εν λόγω σωματείου, είχαν προσεγγίσει δέκα ποδοσφαιριστές από την ομάδα μας (τα ονόματα των ποδοσφαιριστών είναι στα διάθεση του οποιουδήποτε), με σκοπό να τους εντάξουν στο σωματείο τους, χωρίς ποτέ να ενημερώσουν για τις προθέσεις τους το σύλλογό μας. Το γεγονός αυτό, συμβαίνει για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία των σωματείων της πόλης και είναι κάτι που ποτέ δεν έχει συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα σε Χαϊδαριώτικα σωματεία.

Τα γεγονότα αυτά, καταγγέλθηκαν στον δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Σελέκο (που αποδέχθηκε το μεταφερόμενο από το Μαρούσι σωματείο να δηλώσει ως έδρα του την πόλη μας), ο οποίος μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Καραγιάννη χαρακτήρισαν το γεγονός αυτό ως απαράδεκτο και διαβεβαίωσαν τη διοίκηση του συλλόγου μας ότι θα ασχοληθούν με το θέμα.

Με πρωτοβουλία λοιπόν της δημοτικής αρχής, έγινε συνάντηση με τους παράγοντες της διοίκησης του εν λόγω σωματείου, όπου και παραδέχθηκαν ότι ήταν λάθος τους και μας διαβεβαίωσαν ότι δεν θα επαναληφθεί τέτοιο ατόπημα εκ μέρους τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρυσι ήταν και τα τρία σωματεία της πόλης (Α.Ο. Χαϊδαρίου,  Θρίαμβος και Δάσος), οι οποίοι δικαίως είχαν διαμαρτυρηθεί για τη μεταφορά του Ακάδημου Αμαρουσίου στην πόλη μας, με νέα ονομασία.

Ενεργώντας λοιπόν με ανήθικη και ύπουλη συμπεριφορά, οι ποδοσφαιριστές Καουκάκης, Δήμας και Μπόσγας, σε συνεργασία με τη διοίκηση του εν λόγω σωματείου, κατάφεραν να μετεγγραφούν σε αυτό. Ο Καουκάκης ισχυρίστηκε ψευδώς ότι θα φύγει από την Αθήνα και θα επιστρέψει στην Κάρπαθο από όπου και κατάγεται, ενώ οι Δήμας και Μπόσγας ισυρίστηκαν το ίδιο για να αγωνιστούν σε ομάδες αλλών δήμων του λεκανοπεδίου, όπου και κατοικούν. Και οι τρεις προαναφερθέντες, αγωνίζονται πλέον στο εν λόγω σωματείο, εγκαινιάζοντας νέα ήθη στο αθλητικό “γίγνεσθαι” της πόλης μας.

Το Δάσος Χαϊδαρίου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παίχτες αυτούς για την προσφορά τους στο σύλλογο και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Όσο για την διοίκηση του νεομεταφερμένου στην πόλη μας σωματείου, θα θέλαμε να τους “συγχαρούμε” για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν και πράττουν, παραδίδοντάς τους στην κρίση του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας και της Αθήνας γενικότερα.”