Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καταγγελία της ΑΕ Μοσχάτου στον Ζαχαρία Μιχαλόπουλο

Published

on

ae mosxatou

Το Διοικητικό Συμβούλιο της
ΑΕ Μοσχάτου καταγγέλλει τον Ζαχαρία Μιχαλόπουλο , διεγραμμένο μέλος του συλλόγου για τα παρακάτω.
Την 21/10/2021 δεχθήκαμε εξώδικη αίτηση προς το σωματείο απευθυνόμενη ονομαστικά στον Πρόεδρο κύριο Κάτωνα Βαζαίο με εντολέα τον κύριο Σπύρο Βλασσόπουλο μέλος του συλλόγου μας. Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας διαβεβαίωσε προφορικά και γραπτά ότι το έγγραφο είναι πλαστό καθώς δεν έχει δωθεί καμία σχετική εντολή από τον ίδιο.
Επίσης διευκρίνισε ότι ποτέ δεν θα στρέφονταν εναντίον του συλλόγου σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου και τις δικές του αρχές ακόμα και αν υπήρχε λόγος. Σε επικοινωνία με την δικηγόρο που μας έστειλε το εξώδικο , μας διευκρινίστηκε ότι την εντολή έδωσε ο κύριος Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος χρησιμοποιώντας το όνομα του Σπύρου Βλασσόπουλου.
Παρανομία σοβαρή νούμερο 1 πλαστό έγγραφο ….
Ενημερώσαμε σχετικά την δικηγόρο και εκείνη επικοινώνησε με τον κύριο Μιχαλόπουλο ενημερώνοντας τον σχετικά. Παράλληλα μίλησε μαζί της και ο κύριος Βλασσόπουλος ενημερώνοντας την για την πλήρη εικόνα και την σαφέστατη μη εμπλοκή του.
Η δικηγόρος μετέφερε την στιχομυθία στον κύριο Μιχαλόπουλο ο οποίος της είπε ότι θα κάνει κάποιος άλλος την ίδια εξώδικη αίτηση καθώς η άρνηση του κυρίου Βλασσόπουλου πηγάζει από εκβιασμό που δέχθηκε απο μέλος του ΔΣ σε σχέση με την σύζυγό του… (όπου χρειαστεί θα το αναλύσουμε σχετικά).
Παρανομία νούμερο 2 συκοφαντική δυσφήμηση…
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΌΜΕΘΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για την προστασία του σωματείου.
Τελικά η σιωπή μας έχει εκληφθεί ως αδυναμία.
Τα παραπάνω είναι για να γνωρίζουν οι Μοσχατιώτες τις συμπεριφορές κάποιων και να απομονωθούν τέτοιου είδους άτομα που προκαλούν με την συμπεριφορά τους.

Σιγά σιγά θα βγούνε και άλλα όμορφα πράγματα στην φόρα…. Όλα στην ώρα τους

Το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου