Connect with us

slideshow

Καταγγελία των Νέων Δραπετσώνας

Published

on

Από την διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Σε ένα ήρεμο αγώνα μεταξύ δυο φιλικών σωματείων παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας ενός « ανεγκέφαλου » και μάλιστα πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή ( Νικήτας Νικολάκης ) που πέταξε τη δίφυλλη σιδερένια πόρτα στην πλάτη του Παρασκευά Ζερβάκου, Θα καταθέσουμε μήνυση –αγωγή τόσο ο σύλλόγοθ όσο και ο ιδιος ο παθών και επιπρόσθετα θα τον καταγγείλουμε στην Ε.Φ.Ι.

Στα επεισόδια που ακολούθησαν ο άριστος διαιτητής κ. Μαρινάκης ήταν μακριά από το σημείο της συμπλοκής και με αρκετούς παίκτες μπροστά του. Έτσι έγραψε τους δυο γκολκίπερς που ξεχώριζαν λόγω εμφάνισης , που ο μέν έτρωγε το ξύλο( Κυριάκος) ο δε άλλος ( Παγώνης) πήγε μαζί με τον Αργυρόπουλο και τον έσωσαν από άγριο ξυλοδαρμό. Περιμε΄ναμε ότι η αναφορά των γεγονότων από τον κ. Μαρινάκη θα ήταν ακριβής, αλλά δεν ήταν . Περιμέναμε ότι ο παρατηρητής του αγώνα θα ενημέρωνε αναλυτικά στην έκθεση του με ονοματεπώνυμο. Δεν το έπραξε.

Προφανώς όλα έχουν με την δύναμη πυρός και την ομάδα κρούσης που διαθέτει κάθε  σύλλογος . Δεχόμαστε μονίμως βιαιοπραγίες , αλλά μονίμως είμαστε απολογούμενοι ( με τόσες κόκκινες κάρτες και τραυματισμούς που αποδεκατιστήκαμε ) .

Έτσι δεν γίνεται να συνεχίσουμε . Ή πάρτε μέτρα ή συνεχίστε μόνοι σας »

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply