Connect with us

Γ Εθνική

Καταγγελίες του Ηροδότου για τη φιλοξενία της Θύελλας Ραφήνας

Published

on

Ανακοίνωση με πολύ σοβαρές καταγγελίες για την << φιλοξενία >> της Θύελλας Ραφήνας εξέδωσε ο Ηρόδοτος.

Αναλυτικά…

«Για το χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με την Θύελλα Ραφήνας που έγινε στο γήπεδο τους τι να πρώτο αναφέρουμε. Καταρχήν ότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Είναι το άθλημα των πολλών για να το βλέπουν και να χαίρονται όλοι οι φίλαθλοι και όχι αυτοί οι λίγοι που επιτρέπεται να εισέρχονται στο γήπεδο αυτή την εποχή.
Η ακατανόητη σε όλους απόφαση να μην προβληθεί ζωντανά ο αγώνας μετά από τόσες προσπάθειες που έγιναν από πλευράς μας, ειδικά του Σωματείου Φίλων ΗΡΟΔΟΤΟΥ αλλά και του Προέδρου της ομάδας θυμίζει άλλες εποχές και άλλες δεκαετίες. Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε πόσους φιλάθλους έχετε αλλά εμείς έχουμε πολλούς, και με την απόφασή σας αυτή στερείτε σε όλους το απλό και αυτονόητο, να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ακόμη και στους ουδέτερους που θέλουν να δουν λίγο μπάλα.

Για τη φιλοξενία τι να αναφέρουμε, ότι με τόση ζέστη μας δώσατε λίγα μπουκαλάκια νερό που δεν έφταναν ούτε για την προθέρμανση της ομάδας. Ευχαριστούμε λοιπόν την διοίκηση της Θύελλας που είχε προβλέψει να υπάρχει κοντά στο γήπεδο περίπτερο, οπότε πήγαμε εκεί και προμηθευτήκαμε όσες φορές χρειάστηκε νερά για να έχουν οι παίκτες μας.

Ξεχάσαμε βέβαια να σας ρωτήσουμε εάν θέλατε να αγοράσουμε νερά και για τους δικούς σας παίκτες. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς και ας είναι βέβαια καλά οι ποδοσφαιριστές σας, που φρόντισαν να “πετάξουν” νερά μετά το τέλος του αγώνα προς το σημείο που καθόταν οι φίλαθλοι και η διοίκηση της ομάδας μας, για να ξεδιψάσουμε. Τα “πέταξαν” όμως με λίγο περισσότερη ταχύτητα και δύναμη απ’ όσο χρειαζόταν, ήρθαν και προκλητικά κοντά μας να ανταλλάξουμε ευχές, αλλά δεν πειράζει όλα καλά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, πραγματικά μας συγκινεί το γεγονός για τις χαρές και τα πανηγύρια και των ποδοσφαιριστών και όλης της ομάδας σας, που σαν πρωταθλητές ομίλου που είστε σε αγώνα κατάταξης και μάλιστα μέσα στην έδρα σας, καταφέρατε και πήρατε την ισοπαλία από τον ΗΡΟΔΟΤΟ. Αυτό φανερώνει ποιος είναι η μεγάλη ομάδα και ποιος είναι κάτι άλλο. Δεν ξέρουμε πότε θα ξανασυναντηθούμε κύριοι της Θύελλας. Αλλά να ξέρετε πως όταν ξαναβρεθούμε θα σας φερθούμε φιλικά και ανθρώπινα, τουλάχιστον ένα σάντουιτς στους παίκτες σας και νεράκι να πιουν θα τους το προσφέρουμε.

Ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε σε δύο άτομα, για τον ποδοσφαιριστή “κύριο”Αθανάσιο Νταλάκα και τον γυμναστή “κύριο” Δημήτρη Καραμανόφ. Είπατε τόσο προσβλητικά λόγια για τον σύλλογό μας που σας συμβουλεύουμε να μην ξαναέρθετε ποτέ στην Αλικαρνασσό για μπάλα, και όχι μόνο για μπάλα ούτε απ’ έξω να μην περάσετε. Είμαστε σίγουροι ότι είστε η ντροπή του σωματείου σας και θα δούμε εάν σας τιμωρήσει για ότι είπατε και κάνατε.

Την προσεχή Τετάρτη υπάρχει ένας ακόμη αγώνας στο γήπεδο μας με αντίπαλο την ομάδα της Ζακύνθου. Κόντρα σε όλους θέλουμε τη νίκη για να έρθουμε πιο κοντά στην άνοδο. ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΓΕΡΑ…. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».