Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Καταδικάζει τα επεισόδια ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου

Published

on

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο “Α.Π.Σ. Πήγασος Αγ. Διονυσίου”, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα θλιβερά γεγονότα, που συνέβησαν κατά την αναμέτρηση της 6ης Φεβρουαρίου 2022 με τον Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ.
Αντιαθλητικές και βίαιες συμπεριφορές, που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητών και καλλιεργούν τον φανατισμό, όπως αυτές, που είδαμε να εκδηλώνονται χθες στον αγωνιστικό χώρο, προκαλούν τη θλίψη και τον αποτροπιασμό.
Πολύ περισσότερο, αν ενθαρρύνονται και υποθάλπονται από ιστορικούς διοικητικούς παράγοντες του πειραϊκού ποδοσφαίρου και γίνονται απροκάλυπτα ανεκτές και από την διαιτησία.
Ο Α.Π.Σ Πήγασος Αγίου Διονυσίου, μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη να καταφεύγει σε τέτοιες πρακτικές για να ξεχωρίζει. Πιστός στις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του “ευ αγωνίζεσθαι”, θα συνεχίσει απτόητος την ανοδική του πορεία, προσπερνώντας όσους επιχειρούν να τον εμποδίσουν με αθέμιτα μέσα και στο εξής δε θα χαριστεί σε κανέναν! Το χρωστά στους αθλητές του, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, στον κόσμο του, που τον στηρίζει χρόνια τώρα και στους νέους μας, που έχουν ανάγκη από υγιή πρότυπα.
Εκ της Διοικήσεως