Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καταδικαστική ισοπαλία για Θύελλα και Θρίαμβο στο Μπραχάμι

Published

on

Ισόπαλη 1-1 έληξε η σημαντική αναμέτρηση στο Μπραχάμι ανάμεσα σε Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο το τρίποντο για να ελπίζουν σε παραμονή, όμως δεν τα κατάφεραν και ο ΠΑΟ Ρουφ επωφελήθηκε ύστερα από το τρίποντο του στο Ίλιον. Στην βαθμολογία, το συγκρότημα του Χαϊδαρίου έφτασε τους 29 πόντους στην δωδέκατη θέση. Από την άλλη πλευρά, η Θύελλα στο ντεμπούτο του Ανδρέα Μαντζούνη ανέβηκε στους 24 πόντους παραμένοντας 13η.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 20′ χάρις την όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μπίνα, αλλά στο 35′ ήρθε η απάντηση. Ο Γεωργόπουλος ανέτρεψε τον Αποστολόπουλο και ο Παναγιώτης Μπάκας ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Για την ανατροπή, δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο στόπερ της Θύελλας, ο οποίος είδε την δεύτερη και αποβλήθηκε στο 82′ για νέο μαρκάρισμα. Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο ματς.

Διαιτητές: Γκαμάρης Α., Καρατζίκας Α., Απτόσογλου Ι.

Θύελλα (Ανδρέας Μαντζούνης): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου (56′ Διγενής), Ρέτσος, Γεωργόπουλος, Ταχιράι, Ελευθεριάδης Γ. (63′ Φαρμάκης), Φιαμέγκος (53′ Κιουρανάκης), Ζαμπαράς, Μπίνας, Γιαννόπουλος.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Σκυριώτης, Τσιούλος Π., Μπάκας Α. (88′ Φούρλας), Θανόπουλος, Ντουλές, Τσούκης, Ρούπι (73′ Μαστρογιάννης), Μπανιάς (59′ Σκεπετάρης), Μπάκας Π., Τσαγιάννης, Αποστολόπουλος.