Connect with us

Γ Εθνική

Καταιγίδα η Αγία Παρασκευή, 6-0 τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννου

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση η Αγία Παρασκευή συνέτριψε τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη με 6-0 μετατρέποντας σε περίπατο ένα ματς που πριν την έναρξη του λογιζόταν σαν ντέρμπι…

Έτσι η Σάντα έφτασε τους 7 βαθμούς και μπήκε για τα καλά στη μάχη της ανόδου, ενώ οι Χανιώτες έμειναν στους 4 και έχασαν πολύ έδαφος.

Οι παίχτες του Σήφη Βενάκη μπήκαν αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους και τα κατάφεραν, αφού στο 11′ ο Κραψίτης έκανε το 1-0. Στο 15′ ο Ψαράκης Μ. χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα. Στο 24′ ο Πατερίτσας με κεφαλιά έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το 2ο μέρος, με τον Κραψίτη στο 46′ με απευθείας φάουλ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 50′ ο ίδιος παίκτης πήρε το αίμα του πίσω κάνοντας το 3-0, με τον Φάρκωνα στο 55′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο εφιάλτης για τους Κρητικούς δεν είχε τελειώσει όμως, με τον Μπόλη στο 83′ να κάνει το 5-0 και τον Φάρκωνα στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 6-0.

Χίου)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλιαρίτσης, Κόλλιας (72′ Φειδαίος), Χατζίου, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης (72′ Μήτσης), Πατερίτσας, Μπουτσικάρης (60′ Λαζόπουλος), Σταμούλης, Ψαραδέλης (72′ Καραγιάννης), Κραψίτης (51′ Φάρκωνας), Μπόλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ: Κουκλάκης, Παπακαστρήσιος, Παληγεώργος (65′ Γκούντελος), Ταταράκης, Γαλανίδης (46′ Ρουσάκης), Μαρκουλάκης, Μποτωνάκης (60′ Τσόλης), Ψαράκης Α. (56′ Κοντορινάκης), Ψαράκης Μ., Δρακάκης (65′ Βακαλουνάκης).