Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγίδα η Αθηναΐδα, 4-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Published

on

Σε ένα ματς με πάθος, ένταση αλλά και νεύρα, η Αθηναΐδα επικράτησε επί του Αστέρα Ζωγράφου με το εμφατικό 4-0 και παρέμεινε ακλόνητη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 36 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 32.

Μόλις στο 3′ ο Βογατσάς έκανε το 1-0, με τον Πανάκη στο 8′ να πετυχαίνει το 2-0. Στο 24′ ο Ντιντίφας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 28′ η προσπάθεια του Φρατζέσκου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 30′ υπήρξε μεγάλη ένταση μετά από διαμαρτυριες των γηπεδούχων για πέναλτι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής των γηπεδούχων Μάκης Ραφαηλίδης. Στο 47′ ο Πανάκης με το 2ο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, ενώ στο 87′ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι αλλά ο Καββαδίας απέκρουσε την εκτέλση του Μακρή.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Καββαδίας, Κοντής, Πράσσος, Βογατσάς, Μήτση (66′ Βαγγελής), Κανδαλέπας, Φρατζέσκος, Τζουρμανάς (34′ Λούλο), Πανάκης (74′ Χούτας), Φίλος, Ντιντίφας (74′ Πανταζόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Λαχανάς, Ντίσα, Τσιάκαλος (74′ Γκέρι), Καρακάσης (60′ Πάντος), Εξηντάρης, Σπαγής (46′ Μ. Ρούσιτ), Βραχίμη, Τζίγκος (60′ Κ. Ρούσιτ), Κούρρα (60′ Πουλέρι), Μακρής, Τζοβάρας.