Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καταιγίδα η Αναγέννηση Πετρούπολης, 4-0 τον Φωστήρα Καισαριανής

Published

on

Κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ Δρόσο που πέτυχε τρία γκολ, η Αναγέννηση Πετρούπολης μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με τον Φωστήρα Καισαριανής, επικρατώντας με 4-0.

Εκανε έτσι ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο, αφού με 33 βαθμούς είναι στην δεύτερη θέση έναντι 29 βαθμών του αντιπάλου της, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Στο 18′ ο Δρόσος με ωραία ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 41′ το σουτ του Παναγιωτόπουλου από πλάγια σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 45′ ο Ανυφαντλης γύρισε τη μπάλα στον Δρόσο που με κοντινή προβολή έκανε το 2-0. Στο 65′ ο Δρόσος ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ, όταν από ωραία πάσα του Ζευγουλά με πλασέ έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88′ όταν ο Παπαδημητράκης έκανε ωραία ενέργεια και γύρισε στον Κουμεντάκο που με πλασέ έκανε το 4-0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρσιριμιάγκος, Ντίνος (81′ Νάκο), Νικολάου (70′ Μαχαίρας), Ανυφαντής, Μαρκοτσάι, Κωνσταντόπουλος, Κουμεντάκος, Ζευγουλάς (81′ Αρβανιτάκης), Μπόκτορ (57′ Χριστοδουλάκης), Παναγιωτόπουλος, Δρόσος (70′ Παπαδημητράκης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Δωριάδης, Κιούσης (83′ Κρούσκας), Μπουγιούκας (75′ Τρίγκας), Κούκος, Μπαλωμένος, Ζήσης (83′ Χατζηνικολάου), Ράντι, Μουρίκης (61′ Τσίχλης), Γκιόκα (75′ Πιστιόλας), Βλασσόπουλος.