Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

«Καταιγίδα» η Ελλάς Ποντίων 0-4 την ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας στις Σιταποθήκες

Published

on

«Σφοδρή καταιγίδα» κτύπησε τις Σιταποθήκες ,εκεί απ’ όπου πέρασε η Ελλάς Ποντίων σαρώνοντας την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα με 0-4 μετατρέποντας το ντέρμπι σε περίπατο και σημείωσε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια . Οι φιλοξενούμενοι απέδωσαν σωστό και οργανωμένο ποδόσφαιρο ποιότητας και επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους. Αν οι Πόντιοι μάλιστα, ήταν πιο προσεκτικοί το σκορ θα είχε φτάσει σε αστρονομικά ύψη . Το σκορ άνοιξε στο 13’ με γυριστό σουτ ο Πουρσανίδης. Ο φοβερός Σαπαλίδης στάθηκε άτυχος στο 22’ όταν το σουτ του πέρασε μόλις άουτ , όπως και η κεφαλιά στο 36’ ενώ στο 32’ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Γεωργίου αλλά πριν αυτή περάσει τη γραμμή πρόλαβε και έδιωξε με αυτοθυσία ο Παπανικολάου. Στο 42’ όμως κατάφερε να βρει δίκτυα . ο Συμεώνογλου έπιασε μακρινό σουτ , απέκρουσε ασθενώς ο Γεωργίου η μπάλα έφτασε στον Ηλιάδη που πάσαρε στον Σαπαλίδη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν στο α’ μέρος αλλά ήταν δύσκολο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα ενώ δεν είχαν ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια. Στο 44’ το σουτ του Βάσσου απέκρουσε αρχικά ο Λευκόπουλος για να βρει η μπάλα στη συνέχεια το δοκάρι ενώ στο 45’ μόνος με το τέρμα ο Φωτόπουλος σούταρε απελπιστικά άουτ. Στην επανάληψη οι Πόντιοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι σε αντίθεση με τους Αμφιαλιώτες που όσο περνούσε ο χρόνος έδειχναν απογοήτευση Στο διάστημα αυτό μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Σάββας Ηλιάδης. Που σημείωσε δυο γκολ μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών( 64’,68’) ενώ είχε και δοκάρι στο 90’. Διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος.

Μ.ΑΕΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Αρώνης( 64’ Παππάς) Καμμένος, Παπανικολάου, Σαμλίδης( 28’ λ.τρ. Αβραμίδης) , Σαλάτας, Πέρρος, Φωτόπουλος, Βάσσος( 72’ Παλαντέσκου) , Ηλιόπουλος, Κουλουριώτης.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Λευκόπουλος, Σιφνάκης Σιμονιάν( 70’ Κοντοχρήστος) , Γαλάνης( 70’ Βιδάλης) , Μαούνης, Μπατής, Συμεώνογλου, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (85’ Ηλιάδης Κ.) , Ηλιάδης Σ., Σταφσουλάι ( 85’ Λάππας)