Connect with us

Γ Εθνική

Καταιγίδα η Θύελλα Ραφήνας, 7-0 τον Αγιο Ιερόθεο

Published

on

Καταιγιστική ήταν η Θύελλα το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο της Ραφήνας, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 7-0 σε βάρους του Άγιου Ιερόθεου στον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τον Παντελίδη να πετυχαίνει τα 5 από αυτά κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ στον 5ο Όμιλο.

Η Θύελλα μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό και ευτύχησε να προηγηθεί στο 25′ όταν ο Παντελίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Ο Άγιος Ιερόθεος προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο Μπιλικαϊδης στο 26′ σούταρε άουτ, ενώ ο Ευθυμιάδης στο 28′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κορασίδη. Στο 30′ ο Γούλας βρήκε τον Παντελίδη μέσα στην περιοχή, εκείνος γύρισε με την μπάλα και από κοντά έκανε το 2-0. Στο 37′ ο Παντελίδης έκανε χατ τρικ, όταν ο Γκούμας με ωραία μπαλιά βρήκε τον Γούλα μέσα στην περιοχή, εκείνος πάσαρε στον Παντελίδη ο οποίος έκανε το 3-0 σε κενή εστία. Στο 38′ ο Γκούμας βρήκε με τακουνάκι τον Παντελίδη μέσα στην περιοχή και εκείνος χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το 4-0. Το 5-0 ήρθε από τον Γούλα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και η Θύελλα “έκοψε” ταχύτητα, έκανε το 6-0, όταν στο 71′ ο Μπακουλάτι στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό 7-0 έκανε ο Παντελίδης στο 76′ με κοντινό σουτ.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κορασίδης, Σαμάρκος, Νάκας, Φύτρος, Σαντίκου, Μπαριτάκης, Γούλας (46′ Δηματσας), Μπρέμπος, Παντελίδης (86′ Χίσο), Δημητρίου, Γκούμας

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κουτσογιάννης (79′ Μαγκόπουλος),Μονεμβασίτης, Μπακουλάτι, Χριστόπουλος, Πρίφτι, Βεσέλι, Μουστάκης , Ρόπας (70′ Μπουλουγαρης), Χολέβας (70′ Κογιος), Ευθυμιάδης, Μπιλικαΐδης

ΠΗΓΗ: Mikriliga,com