Connect with us

stoplekto

«Καταιγίδα » ο Ήφαιστος παρέσυρε την λαβωμένη Αμφιάλη(5-0)

Published

on

Καταιγίδα ο Ήφαιστος παρέσυρε την κουτσουρεμένη Αμφιάλη με το εμφαντικό 5-0 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου συνεχίζοντας την εντυπωσιακή φετινή του πορεία . Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι για την ομάδα του Μπάμπη Σκλάβου . Ο Σιδηρόπουλος στο 28’ άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει ο Μυλωνάς στο 32’ . Ο Σιδηρόπουλος στο 47’ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του. Ο Χρήστο στο 73’ και ο Κεσανίδης στο 75’ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ηφαίστου . Πάμε τώρα στην – τυπικά – γηπεδούχο Αμφιάλη . Το παιχνίδι έγινε στην Χαραυγή αφού στις Σιταποθήκες αγωνίζονταν οι Μικτές. . Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι τέσσερις αλλαγές ήταν αναγκαστικές λόγω τραυματισμών. Μάλιστα ο Χατζής μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου ,όπου νοσηλεύεται. Έτσι υποχρεωτικά έπαιξε μέσα ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Γιώργος Γεωργίου . Να σημειωθεί επίσης ότι η Αμφιάλη έπαιξε χωρίς τέσσερις βασικούς για διαφόρους λόγους ( Βέττας, Ψοΐνος, Κωνσταντακόπουλος , Δακουτρός)

Σωστός ο διαιτητής Φιλακούρης

ΑΜΦΙΑΛΗ : Γεωργίου Η., Καμπούρης, Κοτζαπαναγιώτης, Αβραμίδης, Χαιρέτας, Χατζής (35’ λ.τρ. Μπαρμπαθανάσης), Κοράκι (30’ λ.τρ. Ζώης),Καρκατζινός (28’ λ.τρ. Ιατρόπουλος), Παπακαλοδούκας (63’ λ.τρ. Γεωργίου Γ.), Μαντούβαλος, Τζορτανίδης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ : Γεωργόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος (60’ Κουρούνης), Παπαδάτος, Τζιώτης (46’ Καρακασίδης), Πηττας, Μαναριώτης (65’ Χρήστο), Τσεσμέλογλου (62’ Σβόλης), Μυλωνάς.,

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply