Connect with us

stoplekto

«Καταιγίδα» ο Καραβάς  5-0 τον Ατρόμητο Κερ. στη Χαραυγή  

Published

on

Οι παίκτες του ΑΟ Καραβά μπήκαν να παίξουν στη Χαραυγή απέναντι στον Ατρόμητο Κερατσινίου  σαφώς επηρεασμένοι από την ….χοροεσπερίδα της ομάδας τους το Σάββατο . Αλλιώς δεν εξηγείται  το γεγονός ότι η ομάδα «χόρευε » μέσα στο παιχνίδι στο α’ ημίχρονο .

Το τελικό 0-5 ήλθε απόλυτα φυσιολογικά , αν σκεφτεί κανείς ότι στο 22’

το σκορ ήταν ήδη 0-4 .

Από το ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους . Μπήκαν φουριόζικα  και πίεσαν με σκοπό το γρήγορο γκολ που θα τους απελευθέρωνε από το άγχος .  Τα κατάφεραν παίζοντας σωστό και γρήγορο ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που «πελαγοδρομούσε » και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει .

Στο 8’ ο κορυφαίος των νικητών Παυλόπουλος άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή . Λίγο αργότερα( 14’) ο Μπεσού με ωραία ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 18’ ο Τζώρτζης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά  και ο Κάτσος στην προσπάθεια του να αποκρούσεις έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του .

Στο 22’ σε ανατροπή του Παυλόπουλου από τον Χονδρουδάκη καταλογίστηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ζαχαράτος.

Από κει και πέρα οι του Καραβά συνέχισαν μεν να έχουν τον έλεγχο των κινήσεων , αλλά είναι γεγονός ότι οι «μηχανές είχαν σβήσει ».

Στο 75’ ο Ερμάλ με εκτέλεση φάουλ  έδωσε τη «χαριστική βολή »  στους Κερατσινιώτες γράφοντας το τελικό 0-5.

Διαιτήτευσε με χαρακτηριστική άνεση ο Κακριδής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.:Κοντόπουλος, Ηλιόπουλος, Κάτσος( 46’ Μπάμι) , Χονδρουδάκης( 24’ Ρούσι) , Βιδάλης, Κουρούνης, Μαγκώνης ( 68’ Νερσισιάν), Μωυσιάδης Π., Λέκκας ( 46’ Κολέτση) , Παπαδάτος, Λούπι.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Καραμαλίγκας, Χονδρουδάκης, Καλιακούδας, Χρυσανθόπουλος ( 42’ λ.τρ. Παπαδόπουλος) , Αναγνωστόπουλος, Καστράτι ( 88’ Μουράι), Τζώρτζης, Ζαχαράτος ( 62’ Παναγιωτόπουλος) , Μπεσού( 58’ Ερμάλ), Μπιλίμπασι, Παυλόπουλος.