Connect with us

6ος Όμιλος

Καταιγίδα ο Πανιώνιος, 4-1 μέσα στο Μοσχάτο

Published

on

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το εκτός έδρας παιχνίδι με το Μοσχάτο ο Πανιώνιος, που επικράτησε άνετα με 4-1.

Ετσι ξαναπέρασε στην κορυφή με 20 βαθμούς, ενώ το Μοσχάτο έμεινε στους 6 βαθμούς και είναι οριακά έξω από την γραμμή του υποβιβασμού. Αξίζει να σημειωθεί πως το 1-4 είχε διαμορφωθεί πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο…

Οι κυανέρυθροι έδειξαν με το καλημέρα την ανωτερότητα τους και μόλις στο 6′ άνοιξαν το σκορ μετά από ωραία ενέργεια του Μούντριχα, ενώ στο 13′ ο Κοντοές με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Πανιωνίου και στο 18′ ο Πίσπας μετα από ασίστ του Λιούμη έγραψε το 0-3.

Στο 24′ μείωσαν οι γηπεδούχοι με πλασέ του Καραλή, με τον Μούντριχα στο 28′ να πλασάρει ιδανικά μετά από ωραία ομαδική ενέργεια, κάνοντας το 1-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τον Πανιώνιο να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και στο 78′ το δυνατό σουτ του Κουτσάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζιώβας, Ηρακλής (25′ Σαμιώτης), Ιωάννου, Κωνσταντίνου, Καραλής, Ρέντι (46′ Παυλάκης), Ψυχογιός (46′ Ζορμπάς), Πασαλίδης (46′ Σουλελές), Νιζάμης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (46′ λ.τρ. Μίχος), Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Πίσπας (77′ Κουτσάκης) , Γροντής (64′ Παπαδόπουλος), Μούντριχας (77′ Καμαρά), Νίνο (67′ λ.τρ. Αργύριου), Λιούμης.